• PRO TV
  • CFR a introdus primul vagon special pentru cei care practica sporturile de iarna. Cat costa un bilet Bucuresti - Brasov

CFR a introdus primul vagon special pentru cei care practica sporturile de iarna. Cat costa un bilet Bucuresti - Brasov

CFR a introdus primul vagon special pentru cei care practica sporturile de iarna. Cat costa un bilet Bucuresti - Brasov

Pentru amatorii de trasee de munte pentru biciclete, avem o veste buna: CFR Calatori are de marti primul vagon gandit special pentru cei care practica sporturile de iarna.

Dar cum zapada intarzie sa apara, vagonul destinat schiorilor sau saritorilor cu placa poate fi folosit si de ciclisti. Prima cursa a vagonului a fost pe ruta Bucuresti-Brasov, marti dimineata

Vagonul numit BBS, adica Biciclete-Bistro-Schi, a fost aglomerat. Pentru ca ninsorile au ocolit Romania, cei mai multi au preferat sa-si ia cu ei bicicletele.

La prima calatorie a vagonului pe ruta Bucuresti-Brasov, s-au adunat 15 biciclete si... o placa, semn ca acest vagon are succes in randul calatorilor.

Biciclistii recunosc ca asteapta de ceva vreme aparitia unui astfel de vagon, iar faptul ca a ajuns la timp, pe sine, este o bucurie de Craciun.

Ciclistii s-au plans intotdeauna de faptul ca o calatorie in tren era un continuu scandal cu ceilalti pasageri.

Vagonul este unul de tip restaurant, astfel ca biciclistii sau schiorii vor putea sa dea si o mica petrecere pana la destinatie, mai ales daca trenurile vor avea intarzieri.

Un bilet dus-intors pentru o bicicleta si un pasager dintr-un grup de 20 persoane Bucuresti - Brasov costa 60 lei. Pentru ruta Bucuresti - Constanta, un bilet dus-intors va costa 120 lei.

Vezi VIDEO Aici

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni