• PRO TV
  • Antonia si Alex Velea, rivali pe ringul de dans! Uite cine danseaza! in aceasta primavara, numai la Pro TV!

Antonia si Alex Velea, rivali pe ringul de dans! Uite cine danseaza! in aceasta primavara, numai la Pro TV!

Antonia si Alex Velea, rivali pe ringul de dans! Uite cine danseaza! in aceasta primavara, numai la Pro TV!

Antonia si Alex Velea intra in cea mai tare competitie a dansului, Uite cine danseaza!, si vor face tot posibilul sa impresioneze romanii si juriul show-ului. Antonia si Alex sunt pregatiti sa invete cat mai multe stiluri de dans si sunt hotarati sa lupte pana in finala.

In aceasta primavara, Pro TV aduce umorul, dansul si cele mai surprinzatoare vedete intr-un show care va face intreaga Romanie sa vibreze.

Antonia si Alex Velea, rivalitate pe ringul de dans!

Cei doi artisti formaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din Romania, insa la inceputul acestei primaveri ei vor fi rivali in show-ul Uite cine danseaza! si vor avea alti parteneri de dans, alaturi de care vor lupta in competitie. Este pentru prima data cand Antonia si Alex participa impreuna intr-un show de televiziune in calitate de concurenti si lupta unul impotriva celuilalt. 

Ma bucur sa fac parte din show-ul Uite cine danseaza!. Dansul a fost dintotdeauna una dintre cele mai mari pasiuni ale mele si aceasta emisiune este o ocazie extraordinara sa experimentez si stiluri cu care nu sunt obisnuita. Sper sa ma sustina fanii mei, publicul, si sa ajung pana in finala.”, a spus Antonia despre participarea la show-ul Uite cine danseaza!.

Chiar daca se va afla, in premiera, impotriva iubitei sale, Alex Velea e hotarat sa dea tot ce are mai bun in competitie si sa nu renunte nicio clipa la lupta. “Acest show de dans, Uite cine danseaza!, inseamna foarte mult pentru mine. Pe langa faptul ca imi place sa cant, sa dansez in timpul concertelor si in videoclipuri, acest show ma va supune la multe provocari. Cu siguranta o sa invat miscari noi de dans, o sa ma autodepasesc si o sa cunosc oameni extrem de talentati. O sa fie #monstru! Invit Romania la dans! Recunosc ca o sa fie greu sa fiu impotriva Antoniei, sa ne duelam, dar o sa fac abstractie de farmecele ei si o sa dau tot ce e mai bun din mine sa castig. Si, la final, ea stie ca o iubesc!”, a spus Alex Velea.

Antonia si Alex Velea sunt doi dintre cei mai iubiti cantareti romani, au milioane de fani si traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Cei doi sunt nedespartiti si pana acum au luptat doar impreuna pentru tot ce si-au dorit, insa, in aceasta primavara, Antonia si Alex vor intra in competitie si isi vor demonstra aptitudinile de dansatori, la Uite cine danseaza!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni