• PRO TV
  • Octavian Strunila aduce voia buna si umorul la Uite cine danseaza! Din 6 martie, de la 20:30, numai la Pro TV!

Octavian Strunila aduce voia buna si umorul la Uite cine danseaza! Din 6 martie, de la 20:30, numai la Pro TV!

Octavian Strunila aduce voia buna si umorul la Uite cine danseaza! Din 6 martie, de la 20:30, numai la Pro TV!

Incepand din 6 martie, de la 20:30, Octavian Strunila va intra cu gratie pe scena Uite cine danseaza!, le va arata romanilor si juratilor ca dansul nu ii este strain si va face totul pentru a merge cat mai departe in competitie.

Octavian iubeste provocarile, le accepta cu o energie debordanta si nu refuza sa iasa din zona lui de confort. Actor, regizor si capitan de echipa la emisiunea Jocuri de celebritate, el schimba macazul de data aceasta si va incerca sa cucereasca publicul cu miscari incredibile de dans.

Octavian Strunila intra cu entuziasm in cea mai tare competitie a dansului, Uite cine danseaza!, si e hotarat sa aplice cateva tehnici actoricesti pe ringul de dans. ”Imi dau seama de ceea ce pot sa fac in show-ul acesta… eu cred ca as putea sa ma folosesc de experienta mea ca actor si tot ce fac acolo sa fie putin mai teatral, adica sa aiba o amprenta a spectacolului de teatru. Orice dans cred ca poate sa capete si putina teatralitate.”, a spus Octavian incantat de participarea la Uite cine danseaza!.

Actorul stie cat de multa munca va depune la repetitii si atunci cand va prezenta fiecare stil de dansin fata juratilor si a tuturor telespectatorilor, dar cu umorul care-l caracterizeaza si luand in calcul experienta avuta de curand la Ferma Vedetelor, spune ca este pregatit sa lupte si... sa scada din nou in greutate: ”Vreau sa spun ca, dupa experienta de la Ferma Vedetelor, in care am slabit vreo 8 kilograme si jumatate, imi dau seama ca urmeaza sa slabesc tot cam atat, iar asta, pe langa o cura de slabire gratuita, e si o experienta noua, care ma provoaca.”.

Din 6 martie, de la 20:30, romanii il vor descoperi pe dansatorul Octavian Strunila, care va aduce in prim plan spiritul lui energic, entuziasmul, pasiunea si dedicarea. El va demonstra la Uite cine danseaza!, impreuna cu partenera sa de dans, ce inseamna talentul, munca si isi va aduce in fiecare stil de dans amprenta proprie, adaugand umor si foarte multa voie buna.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni