• PRO TV
  • Sute de craioveni au avut parte de o surpriza neasteptata in tramvai. Ce au descoperit in plicul lasat pe scaun

Sute de craioveni au avut parte de o surpriza neasteptata in tramvai. Ce au descoperit in plicul lasat pe scaun

Sute de craioveni au avut parte de o surpriza neasteptata in tramvai. Ce au descoperit in plicul lasat pe scaun

Sute de craioveni au avut luni parte de o surpriza frumoasa atunci cand s-au urcat in tramvai. Au gasit pe scaune martisoare inedite: scrisori care asteptau sa fie deschise.

Mesajele, scrise asa cum se cuvine, cu stiloul, si sigilate ca pe timpuri, au fost pregatite ca sa le aduca oamenilor un zambet pe chip si sa le reaminteasca de faptul că gesturile mici facute din inima pot insemna enorm.

"Draga calatorule, zambeste si bucura-te de venirea primaverii" - este mesajul din scrisoare.

Nedumeriti in prima faza, apoi curiosi, calatorii au descoperit cu bucurie mesajele din plicurile sigilate. Pe Elisa, scrisoarea a emotionata pana la lacrimi.

"Cred ca niciodata nu am primit ceva scris de mana. Pe mail, da, dar asa, niciodata. M-a facut sa zambesc, dar sunt si foarte emotionata. O sa o pastrez este prima data cand am primit un astfel de mesaj", spunea ea.

Si pentru Alexandru plictisitoarea calatorie de zi cu zi pana la scoala a devenit mult mai interesata. Epistola gasita pe scaun i-a adus zambetul pe buze si i-a amintit de felicitarile pe care le primea de la bunica lui.

"O scrisoare este o initiativa frumoasa. Mi se pare un gest dragut, pentru ca astazi ne este mult mai la indemana si mai usor sa trimitem mesaj sau sa punem o poza pe facebook", spune el.

Cei care au avut ideea sa vina cu aceasta surpriza au pregatit 300 de scrisori, in aproximativ doua saptamani.

Cristina Dobrescu, initiator proiect: "Ele sunt sigilate, au acelasi mesaj si avem sigiliu de diferite culori. Ne-am dorit ca aceasta scrisoare sa fie pe post de martisor pentru craioveni."

Caravana scrisorilor calatoare va ajunge si in alte orase din tara, promit initiatorii proiectului.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni