• PRO TV
  • Cum se stabileste clasamentul perechilor din show-ul Uite cine danseaza!

Cum se stabileste clasamentul perechilor din show-ul Uite cine danseaza!

Cum se stabileste clasamentul perechilor din show-ul Uite cine danseaza!

Fiecare dintre cele 12 perechi de concurenti va trece, in fiecare saptamana, lunea, de la 20:30, prin doua filtre foarte exigente: juriul si intreaga Romanie!

Primul dintre aceste filtre este juriul Uite cine danseaza!, format din Gigi Caciuleanu, Andreea Marin, Florin Calinescu si Mihai Petre. Cei patru acorda dupa fiecare dans o nota de la 1 la 10, in functie de opinia fiecaruia despre momentul prezentat de concurenti pe cea mai mare scena a dansului din Romania.

Vedetele si coregrafii acestora sunt jurizati si de telespectatori! La inceputul fiecarei editii Uite cine danseaza!, Mihaela Radulescu si Cabral spun START VOT, iar romanii sunt invitati sa isi sustina favoritii, prin SMS la 1200, in care scriu numele vedetei pe care isi doresc sa o vada mai departe in competitie. Numarul este accesibil din retelele Vodafone, Orange, Telekom si DigiMobil, iar tariful este de 1.19 euro/SMS (inclusiv TVA). 

Notele juratilor si voturile publicului conteaza in proportie egala si vor fi cumulate, rezultand o medie care va decide cuplurile clasate pe ultimele doua locuri si eliminate din show-ul Uite cine danseaza!. Prima eliminare se va face dupa ce perechile vor dansa cate doua stiluri diferite.

Marele premiu al show-ului Uite cine danseaza!, in valoare de 100.000 de euro, va fi directionat catre organizatia Hopes and Homes for Children, care sprijina reducerea abandonului copiilor, ajuta la readucerea acestora in familiile lor si participa la reforma sistemului de protectie a copilului. In plus, suma obtinuta in urma voturilor telespectatorilor, care sunt invitati sa isi sustina preferatii prin vot, va fi directionata, de asemenea, catre aceeasi organizatie.

Voteaza Alex si Ecaterina prin SMS la 1200 cu textul "ALEX"!
   
 Voteaza Liviu si Marica prin SMS la 1200 cu textul "LIVIU"!
Voteaza Marius si Olesea prin SMS la 1200 cu textul "MARIUS"!
   


Citeste aici regulamentul complet!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni