• PRO TV
  • Noua vedete isi danseaza amintirile in pasi de rumba, dans contemporan, tango si cha-cha la Uite cine danseaza!

Noua vedete isi danseaza amintirile in pasi de rumba, dans contemporan, tango si cha-cha la Uite cine danseaza!

Noua vedete isi danseaza amintirile in pasi de rumba, dans contemporan, tango si cha-cha la Uite cine danseaza!

Vedetele din competitia Uite cine danseaza! sunt pregatite sa-si spuna povestile de viata in pasi de dans, luni, de la 20:30! 

Cei noua concurenti s-au implicat trup si suflet in coregrafiile pregatite pentru cea de-a patra editie a show-ului, astfel incat dansurile pe care le vor prezenta sa le redea perfect emotia si trairile. De la costume si melodii pana la decor, concurentii si-au pus amprenta pe toate acestea pentru ca amintirile lor sa fie cat mai bine reprezentate prin dans.

Va fi o editie plina de neprevazut, in care vedetele isi vor pune sufletul pe tava. Luni vom vedea dansuri contemporane pline de emotie, dansul dragostei – rumba, dansul pasiunii – tango si cel al veseliei – cha cha. Tot luni, vom urmari povesti triste si vesele deopotriva, un dans dedicat unei persoane foarte dragi, careia un diagnostic crancen, cancer, i-a schimbat profund existenta, vom afla o poveste de dragoste tumultuoasa si nonconformista, dar si foarte multe lucruri despre temerile unui om sosit la Bucuresti cu un bagaj de visuri si cu o… perna, vom afla despre momente de rascruce si decizii pe muchie de cutit sau detalii emotionante despre disparitia unor oameni dragi atunci cand toti se asteptau mai putin. 

Dupa patru saptamani de antrenamente zilnice, efort fizic urias, lacrimi de bucurie, dar si de durere sau dezamagire, cele noua perechi ramase in competitie dau luni, de la 20:30, la Uite cine danseaza!, cel mai important test de pana acum: vor prezenta momente marcante din vietile lor, care le-au influentat destinele, in pasi de dans.

 Uite cine danseaza! - Traieste bucuria dansului!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni