• PRO TV
  • Compatibilitatea sexuala - trupurile voastre se potrivesc in dormitor?

Compatibilitatea sexuala - trupurile voastre se potrivesc in dormitor?

Compatibilitatea sexuala - trupurile voastre se potrivesc in dormitor?

Ce inseamna, pana la urma, compatibilitate intima? Sunt oameni carora pur si simplu nu le-a fost scris sa se potriveasca in dormitor? Cine sa ne lamureasca daca nu psihologii nostri Emilia Potenteu si Iris Gogoric.

"Compatibilitatea sexuala este doar o vor­ba aruncata de cineva candva sau chiar se poate discuta despre asa ceva la mo­dul cel mai serios? Adica sunt oameni care, pur si simplu, nu sunt facuti sa aiba o relatie intima, deoarece corpurile lor sunt total, dar total in opozitie, sa spunem."

Compatibilitatea sexuala intre doi parteneri provine din intimitatea emo­tionala a cuplului. Compatibilitateatine, in primul rand, de atitudinea si men­talitatea asemanatoare cu a partenerului fata de sex: impartasirea fara inhibitii a fanteziilor sexuale, dezvoltarea si implinirea sexualitatii prin celalalt, explorarea si rafinarea simturilor.

Respectarea dorintelor partenerului si interesul pentru acesta sunt elemente de baza ale compatibilitatii. Intra AICI pentru a afla mai multe despre acest subiect!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni