• PRO TV
  • In a doua zi de Paste, petrecem romaneste la Uite cine danseaza!

In a doua zi de Paste, petrecem romaneste la Uite cine danseaza!

In a doua zi de Paste, petrecem romaneste la Uite cine danseaza!

Luni, 17 aprilie, petrecem romaneste in cea de-a doua zi de Paste la Uite cine danseaza!. A saptea editie a competitiei vine cu foarte multe surprize si schimbari care ii vor ajuta pe concurenti sa se cunoasca mai bine si sa lupte impreuna. Va fi o editie speciala, cu noi provocari, mult umor, emotie, dansuri inedite si doua probe explozive.

Folclor autentic romanesc in prima proba 

Pentru prima proba din show, cele sase perechi nu vor fi rivale, ci vor fi nevoite sa faca munca de echipa si vor dansa folclor moldovenesc, folclor oltenesc si folclor transilvanean. Cate doua cupluri vor dansa impreuna, insa pe parcursul melodiei, coregrafii se vor retrage, iar vedetele vor continua dansul impreuna, facand tot posibilul sa se sincronizeze perfect. La finalul fiecarui dans, juriul va comenta reprezentatiile concurentilor si va da note.

Juriul si telespectatorii stabilesc clasamentul final

Spectacolul va continua cu cea de-a doua proba, in care vom urmari sase dansuri realizate pe unele dintre cele mai cunoscute melodii romanesti ale tuturor timpurilor, printre care Ani de liceu, Uite asa as vrea sa mor sau Dragostea din tei. Luni vom aplauda coregrafii fascinante de salsa, disco, quickstep, gipsy style si vom vedea cum vor reusi perechile ramase in competitie sa aduca sarbatoarea pe ringul de dans si sa impresioneze juriul, care va nota fiecare reprezentatie. 

La inceputul acestei probe, se va da START VOT, iar telespectatorii isi pot vota, la fel ca in fiecare editie, perechea preferata. La clasamentul final al serii, bazat pe votul publicului si notele juriului, se va adauga si punctajul de la prima proba si astfel vom afla ce echipa va parasi competitia. 

Cea de-a saptea editie Uite cine danseaza! va aduce traditiile romanesti pe scena si ne va bucura cu un spectacol desavarsit, plin de energie, culoare si momente extraordinare.

Uite cine danseaza! - Traieste bucuria dansului!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni