• PRO TV
  • 5 seminfinalisti se vor lupta in aceasta seara pentru un loc in marea finala Ferma vedetelor

5 seminfinalisti se vor lupta in aceasta seara pentru un loc in marea finala Ferma vedetelor

5 seminfinalisti se vor lupta in aceasta seara pentru un loc in marea finala Ferma vedetelor

In aceasta seara, de la ora 20:00, la PRO TV, telespectatorii vor fi martorii unei semifinale de legenda! 

Daniel Iordachioaie, Gratiela Duban, Cosmin Natanticu, Tania Popa si Vladimir Draghia vor trece prin probe de foc pentru a castiga un loc in marea finala de maine seara, de la ora 21:30, alaturi de Catalin Neamtu!  

Seminifinala Ferma vedetelor are o miza mare! Dupa ce au stat atat de mult timp izolati, au muncit, au trait in conditii grele, acum a venit momentul in care trebuie sa lupte pentru a face urmatorul pas catre marele premiu si titlul de fermierul anului. Daniel Iordachioaie, Gratiela Duban si Cosmin Natanticu au pus bazele fermei inca din prima clipa, iar Tania Popa si Vladimir Draghia sunt concurentii intrati in a doua jumatate a show-ului, dar care au reusit sa ramana in competitie. Cei doi au demonstrat ca merita un loc in aceasta semifinala prin multa munca. 

Seminifinala va avea 5 probe grele, care le vor testa toate abilitatile concurentilor dobandite in perioada petrecuta in ferma. Eliminarile se vor face in cascada, dupa fiecare proba cineva va fi eliminat din competitie. Ultimii doi concurenti ramasi se vor lupta in doua probe de duel pentru locul din finala alaturi de Catalin Neamtu. Emotiile sunt mari, iar miza este si mai mare!

Cine vor fi primii eliminati, ce probe vor avea de trecut, cum se vor descurca cu presiunea psihica, cat este noroc si cat este indemanare, dar si cine va reusi sa mearga mai departe in mare finala de maine seara, ramane de vazut numai la PRO TV. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni