• PRO TV
  • Au ramas numai cinci perechi in competitia Uite cine danseaza!

Au ramas numai cinci perechi in competitia Uite cine danseaza!

Au ramas numai cinci perechi in competitia Uite cine danseaza!

Show-ul Uite cine danseaza! le-a adus telespectatorilor in cea de-a doua zi de Paste o editie speciala, o adevarata sarbatoare a dansului, prezentata de sase perechi expresive, care au facut un spectacol incendiar. Seara a inceput cu dansuri traditionale romanesti si a continuat cu coregrafii spectaculoase de dans sportiv, realizate pe unele dintre cele mai cunoscute melodii romanesti ale tuturor timpurilor. 

Gigi Caciuleanu, Andreea Marin, Florin Calinescu si Mihai Petre au notat fiecare reprezentatie si s-au bucurat de stralucirea si energia spectacolului, iar Mihaela Radulescu si Cabral, gazdele emisiunii, au adus magia dansului in casele romanilor. Din pacate, la finalul celei de-a saptea editii Uite cine danseaza!, perechea formata din Antonia si Paolo Campigotto a parasit competitia in lacrimi si numai cinci echipe merg mai departe.

Antonia si Paolo Campigotto au fost eliminati din competitia dansului

Antonia si Paolo au inceput seara in pasi de dans transilvanean, impreuna cu Anca Sina Serea si Nicolai Curnic, si au continuat singuri cu un quickstep electrizant. Cei doi au realizat o coregrafie pe melodia Yamasha a lui Alex Velea, au avut stil, eleganta si ritm, au zburat pe scena, au fost fericiti si au intrat perfect in rol. 

A fost un dans superb, care a primit note bune din partea juriului. In urma voturilor publicului, perechea formata din Antonia si Paolo Campigotto a parasit competitia. Cu lacrimi in ochi in momentul in care a aflat decizia finala, Antonia a spus: ”Va multumim mult! A fost o experienta foarte frumoasa!”.


Trei echipe au prezentat dansuri traditionale pline de bucurie

Patru tarani galactici au incins ringul! Mirii, Alex Velea si Ecaterina Dosan, alaturi de nasii, Marius Manole si Olesea Nespeac, au adus pe scena un scurt fragment de nunta din Moldova, pe ritmuri de taraneasca si batuta. Bucuria lor si a alaiului de nuntasi s-a transmis perfect si a trecut dincolo de ecrane. ”Minunata bucurie M-am bucurat, am dansat, i-am invidiat ca ei sunt acolo si noi aici. Au fost organici, minunati, ii pup!”, a spus Gigi Caciuleanu incantat.

Spectacolul traditional a continuat cu Paolo Campigotto si Nicolai Curnic, care au inceput momentul luandu-se la intrecere in ponturi fecioresti. Cei doi s-au prins rapid in joc impreuna cu mandrutele lor frumoase, Antonia si Anca Sina Serea. Fetele, pline de energie, si-au facut fustele roata la o invartita Somesana. Cei patru s-au bucurat de dans, au pus foarte multa pasiune, iar Florin Calinescu le-a spus: ”Putin riscant pentru mine, pentru ca dansul moldovenesc este mai spectaculos in sine. Dansul ardelenesc propune alte ritmuri si alte costume care-s foarte frumoase. E putin greu sa compari mere cu pere, dar o sa incerc.”.


Zona Olteniei a fost reprezentata ieri seara prin dansuri precum hora, dantul, sarba si brauletul, intr-un moment spectaculos. Aflandu-ne in cea de-a doua zi de Paste, jocul a fost pornit la indemnul batranului Sandu Lungu. El a reprezentat generatia cu multa experienta, care indiferent de faptul ca nu mai poate juca la fel ca atunci cand era tanar fecior, a comandat dansul pentru tanara generatie, reprezentata de Liviu Teodorescu, Marica Derdene si Raluca Netca. A fost un moment incarcat de pasiune si energie. ”Noroc cu Sandu, el a ridicat nota. El era un fel de Mihai Petre acum. Am apreciat interpretarea artistica si expresivitatea. La fete ma asteptam, dar si Liviu m-a surprins placut. Sandu e o poezie prin simpla lui prezenta.”, a spus Mihai Petre, iar Andreea Marin a completat: ”Ati fost o echipa minunata si acest dans a fost comparabil, ca energie, cu primul.”.

Coregrafii senzationale de dans tiganesc, disco, salsa si quickstep pe melodii romanesti

Alex Velea si Ecaterina Dosan au adus pe scena o coregrafie de dans tiganesc, realizata pe melodia Kibori. Dansul prezentat de ei a fost plin de culoare si energie. Alex si Ecaterina s-au bucurat de moment, s-au sincronizat perfect si au transmis foarte mult entuziasm si vitalitate. ”Revin la ideea mea ca ei sunt obligati sa danseze lucruri care nu-s in registrul lor. Insa ei reusesc perfect sa aduca acest lucru spre registrul lor.”, a spus Gigi Caciuleanu.


Din bancile de liceu direct pe ringul de dans! Marius Manole si Olesea Nespeac au dansat ieri seara salsa pe melodia Ani de liceu, fiind sustinuti chiar de Oana Sirbu, care a fost in platoul show-ului Uite cine danseaza! ieri seara. A fost un dans plin de bucurie, tinerete, energie si frumusete. Cei doi au exprimat perfect adolescenta in pasi de dans si au realizat o coregrafie extraordinara, cu prize si piruete spectaculoase. ”Te-am crezut ca esti licean, te-am vazut trecand prin tot felul de emotii. Mi-a facut placere sa-mi amintesc de aceasta melodie, de aceste vremuri. Doar ca nu a prea fost salsa, iar nota mea va reflecta si acest lucru.”, a spus Andreea Marin.

Sandu Lungu si Raluca Netca au adus ritmurile de disco pe scena dansului. Coregrafia realizata de ei pe melodia Dragostea din tei a transmis multa bucurie in sala si a adus energie. Sandu a plutit inca o data pe ring, miscarile lor de dans s-au completat perfect, amandoi au intrat in rol si au jucat foarte bine. ”N-am mers cu avionul niciodata, dar daca stewardesele ar fi ca tine, draga mea, as merge si pe o aripa.”, a spus Florin Calinescu, iar Mihai Petre a continuat: ”Esti o aparitie, Sandu! N-ai dansat fantastic disco, dar prezenta ta aici e un adevarat exemplu ca oricine poate dansa, mai bine sau mai putin bine. Conteaza sa te bucuri atunci cand dansezi, iar asta se vede.”.

Liviu Teodorescu si Marica Derdene au dansat quickstep pe melodia Uite asa as vrea sa mor si au prezentat un moment plin de umor si energie. Liviu si Marica s-au bucurat de coregrafia lor originala, au adus culoare si optimisim si au imbinat perfect elementele de dans sportiv cu teatrul, reusind sa creeze un moment memorabil pe scena Uite cine danseaza!. ”Acestei echipe i-as da nota 10 pentru seriozitate si efort! Sunt mandra de voi si, sincer, va vad in finala!”, le-a spus Andreea Marin.

Ultima pereche care a intrat ieri seara pe ringul dansului a fost formata din Anca Sina Serea si Nicolai Curnic. Cei doi au dansat salsa pe melodia Oficial imi merge bine, au pus foarte multa pasiune in dans, au avut o coregrafie frumoasa, miscarile lor s-au completat bine, s-au sincronizat si au transmis dorinta de a ramane cat mai mult timp in competitie. ”O mare surpriza pentru mine fata de data trecuta. Un dans sexi, foarte bine dansat, foarte bine coregrafiat. Mie mi-a placut! Bravo!”, le-a spus Gigi Caciuleanu la final.


Cea de-a saptea editie Uite cine danseaza! a adus ieri seara stralucire, bucurie, energie, frumusete, emotii si mult umor. Lunea viitoare, de la 20:30, cele cinci perechi ramase in competitie vor avea de trecut un maraton al dansului si vor avea de pregatit, pentru prima data, cate trei dansuri. Cum se vor descurca si daca vor face fata antrenamentelor, vom vedea in a opta editie Uite cine danseaza!.


Uite cine danseaza – Traieste bucuria dansului!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni