• PRO TV
  • Luni aflam cum s-au schimbat concurentii in competitia Uite cine danseaza!

Luni aflam cum s-au schimbat concurentii in competitia Uite cine danseaza!

Luni aflam cum s-au schimbat concurentii in competitia Uite cine danseaza!

A opta editie a show-ului Uite cine danseaza! va pune concurentii in fata unor probe care ii vor solicita atat fizic, cat si emotional. Daca vor face fata tensiunii si faptului ca sunt nevoiti sa repete si sa se antreneze de trei ori mai mult decat pana acum, vom vedea luni, de la 20:30, in cea mai complicata si spectaculoasa editie a emisiunii. 

Efortul si antrenamentele extrem de solicitante incep sa-si puna amprenta asupra vedetelor, care devin din ce in ce mai sensibile si incep sa vorbeasca despre evolutia lor in competitie, daca au rivali printre concurenti si cum se descurca in fiecare zi departe de familie.

Vedetele isi spun parerea despre Uite cine danseaza! si fac dezvaluiri in premiera

Sandu Lungu va vorbi luni despre tristete si fericire. Vom afla de la uriasul luptator de MMA ce il intristeaza si il emotioneaza, unde considera ca se afla in momentul acesta in materie de dans, daca si cat a evoluat si cu ce alt concurent din competitie s-ar putea compara si de ce.

Pentru Alex Velea a fost o saptamana grea, fara Antonia aproape de el la repetitii. Luni vom afla ce parere are Alex despre plecarea Antoniei, cum a evoluat el de la inceputul competitiei pana acum si ce isi doreste sa obtina la Uite cine danseaza!.

Marius Manole va povesti luni despre parerea colegilor sai din teatru atunci cand au aflat ca va participa la o competitie de dans si ce spun acum acestia, ce lucruri noi a descoperit la el in show si va vorbi despre experienta lui coregrafica.

La inceputul show-ului, sortii nu pareau sa fie de partea lui Liviu Teodorescu. Cantaretul obosea imediat, iar coregrafa lui ii reprosa intotdeauna cate ceva. Luni aflam cum s-a disciplinat Liviu pe parcurs si cum a evoluat relatia sa cu Marica. Tot atunci, artistul va dezvalui ce a aflat nou despre el cu ocazia acestei provocari.

Pentru Anca Sina Serea este o perioada grea, deoarece trebuie sa stea departe de familie, de cei cinci copii ai sai, dar si de Adi Sina. Insa frumoasa mamica stie ca se poate baza in fiecare moment pe sotul sau. Daca Anca danseaza din zori si pana seara tarziu, Adi se ocupa de casa si are grija de cei mici, dar vine si la repetitii, sa fie alaturi de Anca si sa o sustina.

Luni, de la 20:30, telepectatorii vor urmari o editie incredibila Uite cine danseaza!, vor afla lucruri nestiute despre concurenti si se vor bucura de un maraton de dans, plin de stralucire, intriga, emotie si energie.

Uite cine danseaza – Traieste bucuria dansului!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni