• PRO TV
  • Anca Sina Serea si Nicolai Curnic au parasit competitia Uite cine danseaza!

Anca Sina Serea si Nicolai Curnic au parasit competitia Uite cine danseaza!

Anca Sina Serea si Nicolai Curnic au parasit competitia Uite cine danseaza!

Luni seara a fost un adevarat maraton al dansului la Uite cine danseaza!. Cele cinci perechi au prezentat cate trei coregrafii spectaculoase, s-au bucurat de show, au transmis energie si pasiune si au adus stralucirea pe scena.

Din pacate, la finalul celei de-a opta editii, inca o pereche a fost eliminata din competitie. Chiar daca isi doreau nespus sa ramana in show pana in finala, in urma notelor primite din partea juratilor si a voturilor publicului, Anca Sina Serea si Nicolai Curnic, partenerul ei de dans, au parasit in lacrimi Uite cine danseaza!. 

Anca Sina Serea si Nicolai Curnic au intrat pentru ultima oara pe ringul Uite cine danseaza!

La prima proba a serii, maraton rock’n roll, Anca si Nicolai au primit doua puncte din partea juriului si au fost cea de-a doua echipa care a parasit scena in timpul dansului. Pentru ei, a urmat o demonstratie extraordinara de cabaret, reusind sa surprinda inca o data cu eleganta si senzualitatea miscarilor lor de dans. Ultima coregrafie prezentata de Anca si Nicolai la Uite cine danseaza! a fost o reinterpretare a valsului dansat de Sandu Lungu si Raluca Netca in prima editie a show-ului. Cei doi au transmis frumusete, sensibilitate si puritate, fiind in permanenta cu zambetul pe buze. 

Parcursul lor in competitia dansului s-a incheiat, insa echipa Anca Sina Serea si Nicolai Curnic a reusit sa realizeze momente memorabile pe ringul de dans si sa spuna povesti frumoase. La final, dupa aflarea deciziei, Anca a spus cu lacrimi in ochi: ”In primul rand, vreau sa le multumesc tuturor celor care-au fost alaturi de noi. A fost o experienta senzationala. Nu am cuvinte s-o descriu, ii multumesc lui Nicolai, un dansator minunat, un om extraordinar, ma inclin in fata ta! O experienta absolut senzationala, multumesc mult de tot!”.


Maraton rock’n roll pe ringul de dans

Cele cinci perechi au inceput seara in pasi de rock’n roll, intr-un maraton al dansului! Punctele acumulate de fiecare echipa in parte s-au adunat notelor primite de la juriu si au contribuit la stabilirea clasamentului dinaintea voturilor publicului.

Toti concurentii au fost pe scena in acelasi timp, au dansat, iar juriul a analizat fiecare miscare si a inceput eliminarile cu Sandu Lungu si Raluca Netca, care au primit un singur punct. Al doilea cuplu eliminat a fost format din Anca Sina Serea si Nicolai Curnic, care au obtinut doua puncte. Au urmat Alex Velea si Ecaterina Dosan. Ei au primit 3 puncte din partea juratilor. Marius Manole si Olesea Nespeac au fost urmatoarea pereche eliminata din ring si ei doi au primit 4 puncte. Cuplul care a castigat maratonul de dans a fost cel format din Liviu Teodorescu si Marica Derdene. Cei doi au obtinut 5 puncte.

Energie, senzualitate, frumusete si visare pe ringul de dans

Sandu Lungu si Raluca Netca au intrat pe scena pe ritmuri de hip-hop, iar Puya a cantat live in timpul reprezentatiei melodia de suflet a lui Sandu, cea pe care luptatorul MMA intra de fiecare data in ring. Sandu si Raluca au adus nerv, putere si au reusit sa creeze un spectacol incredibil. ”Este cea mai mare potrivire de pana acum, nu se putea sa fie mai avantajat de atat de un alt stil. E clar ca se potriveste, e clar ca atitudinea lui este de acolo. Versurile si muzica au functionat foarte bine. Ca miscare, nu m-a convins, insa ca atitudine si expresivitate, da.”, a spus Mihai Petre. 

Sandu si Raluca au continuat seara cu reinterpretarea coregrafiei de charleston prezentata in urma cu cateva editii de Anca Sina Serea si Nicolai Curnic. Jovialitatea transmisa de cei doi, senzualitatea si piruetele extraordinare ale Ralucai au smuls ropote de aplauze. ”Din experienta, stiu ca un dansator nu se distreaza niciodata cand danseaza - se distreaza publicul, dar nu tu. Eu gasesc ca esti un dansator de film extraordinar. Stii ce e cel mai greu pentru un dansator? E sa stea! Si ai stat minunat, cu forta! Daca as fi un regizor de film, te-as lua imediat.”, a spus Gigi Caciuleanu la final.


Alex Velea si Ecaterina Dosan au refacut un disco de nota 10, dansat intr-o editie anterioara de catre Marius Manole si Olesea Nespeac. Alex si partenera sa au creat o coregrafie plina de veselie, dinamism, prize spectaculoase, energie debordanta si pasiune. ”Tu esti energie, imi place enorm lucrul acesta. Tu concurezi cu partenera ta, care are dansul in sange. Practic, in acest cuplu exista aceasta omogenitate. Nu vedem concurenta intre concurentul real si coregraf. A fost bine!”, a spus Andreea Marin.

Al doilea dans prezentat de Alex si Ecaterina a fost reggaeton. Concurentii s-au bucurat de acest moment, au fost energici, cu pofta de a face spectacol si au adus coregrafiei foarte mult ritm si culoare. ”Eu habar n-am ce-o sa spun acum. Domnule, am vazut, in sfarsit, de ce agricultura s-a dus naibii. Dac-a incaput pe mana legumicultoarelor… Alex, n-ai nicio vina. Tine-o inainte asa! Fir-ar ma-sa de agricultura. Dar cu dansul stam bine.”, a spus Florin Calinescu. 


Liviu Teodorescu si Marica Derdene au adus pe scena un reggaeton de exceptie, o explozie de lumina, miscari senzuale, pasiune si ritm vibrant. Cei doi au demonstrat ca se bucura de fiecare moment de dans si ca se completeaza perfect. ”Pana acum, ma uitam mai mult la domnita. E prima oara cand m-am uitat numai la el. Nu s-a distins deloc de ceilalti dansatori. Nu ai dreptate cand spui ca nu esti dansator. Esti dansator! Bravo!”, a spus Gigi Caciuleanu.

Liviu si Marica au continuat cu tango-ul dansat de Alex si Ecaterina intr-o editie trecuta. O reinterpretare care a creat suspans si a transmis energie si foarte multa pasiune. Juratii au fost impresionati de acest moment si au laudat dansul prezentat de cei doi, iar Andreea Marin a spus incantata: ”Ce oameni frumosi! Atat am vrut sa zic!”.

Marius Manole si Olesea Nespeac l-au readus pe James Bond pe scena Uite cine danseaza!. Frumoasa pereche a reinterpretat o coregrafie de slowfox realizata intr-o editie anterioara de Liviu Teodorescu si Marica. Marius si Olesea au transmis dinamism si energie si au reusit sa creeze un dans sublim. ”Scumpa mea, daca Maria Sa, Stefan, ar trai, ieseanule, ar spune: mica la stat, dar mare la dansat. Vezi-ti tu de treaba ta! Ce scoti tu din Manole, mi-e teama ca n-o sa scoata multi si multe de acum inainte. Ati dansat superb!”, a spus Florin Calinescu.

Cel de-al doilea dans l-a pus pe Marius intr-o ipostaza inedita, cea de gangster, dansand hip-hop impreuna cu partenera sa. Cei doi au facut spectacol in ringul de dans, au transmis efervescenta, au intrat perfect in rol si au fost aplaudati indelung. ”Este, cred, cea mai buna coregrafie pe care-a facut-o Olesea, pentru ca s-a pus in valoare pe ea si vreau sa te felicit. Marius, sa stii ca nu mi-a placut faptul ca eziti de fiecare data intr-o noua fraza muzicala. Esti mereu ezitant si nu pot sa nu observ asta. Pentru mine, asta inseamna ca pierzi muzica pe alocuri. Dar apreciez efortul. Felicitari, Olesea!”, a spus Mihai Petre.

A opta editie Uite cine danseaza! a adus un spectacol plin de stralucire, determinare, energie, umor si vibratie.

Uite cine danseaza! - Traieste bucuria dansului!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni