• PRO TV
  • Mihai Petre a dat prima sa nota de 10 in competitia Uite cine danseaza!

Mihai Petre a dat prima sa nota de 10 in competitia Uite cine danseaza!

Mihai Petre a dat prima sa nota de 10 in competitia Uite cine danseaza!

Semifinala Uite cine danseaza! a adus stralucire, culoare, energie, momente emotionante si mult umor! Juratii au devenit regizori pentru cele patru perechi ramase in competitie si impreuna au creat coregrafii care au smuls ropote de aplauze.

A fost un spectacol extraordinar, concurentii s-au bucurat de fiecare dans prezentat si au pus foarte multa pasiune, insa la final Sandu Lungu si Raluca Netca au fost eliminata. Tot aseara, Mihai Petre a dat primul sau 10 din competitie pentru dansul prezentat de Gigi Caciuleanu impreuna cu Marius si Olesea. 

Alex Velea si Ecaterina Dosan, Liviu Teodorescu si Marica Derdene si Marius Manole si Olesea Nespeac sunt cele trei perechi care se pregatesc pentru marea finala.

Sandu Lungu si Raluca Netca au parasit Uite cine danseaza in semifinala!

Sandu Lungu, luptator MMA, si partenera lui din competitie, gratioasa Raluca Netca, au fost eliminati luni seara in urma notelor primite din partea juratilor si a voturilor telespectatorilor. Cei doi au prezentat in semifinala un tango plin de pasiune si tandrete, impreuna cu regizorul lor, maestrul Florin Calinescu. Momentul prezentat de ei l-au facut pe Mihai Petre sa spuna: ”Fiind tango si Calinescu, ma asteptam la mai multa tavaleala, dar a fost totul elegant,  un preludiu. Modul in care Florin a dansat cu Raluca, cum a imratisat-o, l-a ambitionat pe Sandu, care a dansat mult mai bine decat a facut-o pana acum. Sunt bucuros de combinatia asta plina de maturitate.”. 


Pentru al doilea dans din semifinala, Sandu si Raluca au intrat in pielea unor super eroi supraponderali si au creat un moment plin de umor. ”N-as vrea sa trec de acest moment fara sa o felicit pe Raluca pentru creativitate. E o specialista in ale dansului, insa sa faci coregrafii adaptate partenerului, partenerilor... esti minunata! Iar lui Sandu ii sta perfect in acest rol de Superman!”, le-a spus Andreea Marin. Din pacate, Sandu si Raluca au fost eliminati luni seara din competitie.  

Dansuri electrizante, pasiune, emotie si umor

Alex Velea si Ecaterina Dosan au deschis seara in pasi de passo doble, sub atenta indrumare a expertului in dans, Mihai Petre. Cu pasi energici, pasiune si prize spectaculoase, cei trei au creat un moment fascinant, care a cucerit iremediabil publicul, iar la final Andreea Marin a spus: ”In seara aceasta, Alex, Mihai Petre ti-a furat frumusetea de alaturi. Pentru Mihai nota e 10, sa vedem mai departe.”.

Pentru cel de-al doilea dans din semifinala, Alex si Ecaterina au reinterpretat Lacul lebedelor. Ei au realizat o parodie plina de expresivitate si foarte mult umor, Alex devenind o lebada neagra extrem de gratioasa. ”E caraghios, nostim, bine dansat, fetele minunate, iar el e mai mult decat un lebadoi.”, a spus Gigi Caciuleanu.

Liviu Teodorescu si Marica Derdene au lucrat o saptamana cu Andreea Marin si impreuna au pregatit o coregrafie de vals plina de emotie si pasiune, inspirata din viata Andreei. Jurata a fost zana lor buna, iar cei trei au reusit sa creeze un dans frumos, s-au sincronizat, au transmis sensibilitate, bucurie si dragoste. ”Ma bucur ca si echipa asta e perfecta! Aratati ca facuti unii pentru ceilalti, zana nu are cum sa danseze decat vals, o femeie atat de pura, eleganta, nu poate dansa decat vals sublim, coboara din cer. Pe voi sunt putin suparat, era sa stricati zana la antrenament! Liviu, cand ti se arata o zana, trebuie sa o tii bine! Este cu siguranta cel mai elegant moment al serii, doar nu-l faceam eu cu Velea!”, a spus Mihai Petre.

Al doilea moment pregatit de Liviu si Marica a adus ropote de aplauze si hohote de ras. Cei doi au reinterpretat videoclipul melodiei Chandelier, au realizat o parodie de zile mari, iar Cabral a intrat in ”jocul lor” si i-a ajutat din postura de ”cantaret”. Juratii s-au amuzat copios, iar Andreea a spus: ”Imi plac, imi plac. Sunt preferatii fetitei mele si nu imi permit sa zic nimic. I-am vazut depunand efort si punand mult suflet. Aceste dansuri sunt facute sa ne aduca zambetul pe buze.”. 


Marius Manole si Olesea Nespeac au obtinut aseara primul 10 acordat pana acum de Mihai Petre! Cei doi concurenti l-au avut regizor pe maestrul Gigi Caciuleanu si impreuna au realizat o coregrafie de jazz cu trairi intense, miscari perfecte si foarte multa iubire. Dansul lor a adus frumusete, emotie si prize fascinante. Pentru descrierea momentului pregatit de ei, Gigi a inventat cuvantul traboste, venit din ”hai la treaba”, insa cu dragoste. ”Situatia este mult prea desprinsa de materialitatea dansurilor arbitrate de Mihai. E din alta liga si din alta categorie. Important este, pentru ce am vazut eu aici, ca mesterul Manole a prins acest tren din Run away. In rest, abia astept sa ajung la 70 de ani sa dansez si eu cu Gigi. Jos Caciuleanu!”, a spus Florin.


Chiar daca sunt tineri si frumosi, Olesea si Marius au devenit luni seara doi batranei simpatici, dar plini de energie. Ei au creat o parodie a videoclipului piesei Wannabe, au adus un moment plin de culoare si energie si au electrizat publicul cu miscarile lor. ”Un fel de passo doble al meu, in varianta Spice girls. Mi-a placut cum ai articulat spagatul ala, asa, fin. Asta m-a facut sa adaug un punct. Mi-a placut ca te-ai pregatit, m-am distrat, asta e important.”, a spus Mihai Petre.

Cele trei perechi ramase in competitia Uite cine danseaza! se pregatesc de marea finala, care va avea loc lunea viitoare, de la 20:30. Concurentii vor prezenta luni cate trei stiluri muzicale si nu vor mai primi note din partea juratilor. Doar voturile publicului vor conta in marea finala si vor desemna marele castigator.

Uite cine danseaza! - Traieste bucuria dansului!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni