• PRO TV
  • ASTAZI, de la 20:30, e marea finala Uite cine danseaza!

ASTAZI, de la 20:30, e marea finala Uite cine danseaza!

ASTAZI, de la 20:30, e marea finala Uite cine danseaza!

Timp de noua editii, Alex Velea si Ecaterina Dosan, Liviu Teodorescu si Marica Derdene si Marius Manole si Olesea Nespeac au pregatit coregrafii spectaculoase, au transmis foarte multa pasiune si au cucerit publicul cu miscarile lor de dans si cu vointa de care au dat dovada.

Luni, 8 mai, de la 20:30, cele trei perechi vor prezenta ultimele dansuri in marea finala a competitiei Uite cine danseaza!. Echipele finaliste pregatesc cate doua stiluri, musical si fusion, dar pun la cale si foarte multe surprize, pe care le vom descoperi in show-ul de luni. 

In marea finala, dansurile vor fi extrem de solicitante si vor avea o durata mai mare decat de obicei. La capitolul musical, vom vedea cele trei perechi transformate, iar baietii vor deveni Cocosatul de la Notre Dame, Aladdin sau Lurch din Familia Adams si vor aduce pe scena momente pline de expresivitate si umor. Pentru cea de-a doua proba din marea finala, echipele vor aduce pe ring stilul fusion si vor combina dansuri precum rumba, vals, slowfox sau cha cha.

Dupa fiecare coregrafie prezentata luni, juratii vor comenta reprezentatiile concurentilor, insa nu le vor nota. Publicul va fi singurul judecator in finala si va decide prin vot cine merita sa castige. La finalul serii, invingatorii vor inmana CEC-ul de 100.000 de euro fundatiei Hope and Homes for Children. Pentru prima oara in istoria televiziunii din Romania, suma stransa din voturi va fi directionata integral catre aceeasi fundatie.

Finala Uite cine danseaza! ii va surprinde pe telespectatori cu momente extraordinare de dans, dar si cu foarte mult umor, povesti amuzante si un spectacol plin de stralucire.

Uite cine danseaza! - Traieste bucuria dansului!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni