• PRO TV
  • Conor McGregor este inconjurat de femei superbe. Iubita arata imprecabil, insa nici surorile lui nu se lasa mai prejos

Conor McGregor este inconjurat de femei superbe. Iubita arata imprecabil, insa nici surorile lui nu se lasa mai prejos

Conor McGregor este inconjurat de femei superbe. Iubita arata imprecabil, insa nici surorile lui nu se lasa mai prejos

Fanii lui Conor McGregor stiu ca luptatorul nu a avut o viata usoara, iar modul in care a reusit sa razbata este demn de apreciata. 

Sportivul a povestit in nenumarate randuri ca nu i-a fost usor sa isi gaseasca calea si nu multi oameni l-au sustinut. 
 
Dee, iubita luptatorului, este si cea care i-a oferit sprijin neconditionat. Cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste si au impreuna un baietel, pe care l-au boteza Conor Jr. 
 
Daca despre Dee fanii au aflat o multime de lucruri din interviurile acordate de sportiv, despre famila sa acesta nu a declarat foarte multe. 
 
Se pare ca McGregor are doua surori, pe care a incercat sa le protejeze de ochii curiosi ai presei. Aoife este sora mai mare a lui Conor McGregor, are 32 de ani si este pasionata de sport. 

 


 
Luptatorul din UFC mai are inca o sora, Erin, care este si ea indragostita de sport si iubeste antrenamentele in sala de forta. Erin a participat la mai multe concursuri de fitness si culturism.
 
Cele doua surori sunt extrem de frumoase si arata impecabil. Au trupul lucrat intens in sala de forta si sunt admirate mereu pentru ambitia de care dau dovada si stilul de viata sanatos pe care il adopta.


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni