• PRO TV
  • Mark Zuckerberg a devenit tatic pentru a doua oara! Si-a anuntat fanii intr-un mod emotionant

Mark Zuckerberg a devenit tatic pentru a doua oara! Si-a anuntat fanii intr-un mod emotionant

Mark Zuckerberg a devenit tatic pentru a doua oara! Si-a anuntat fanii intr-un mod emotionant

Luna aceasta Mark Mark Zuckerberg si sotia sa Priscilla au devenit parinti pentru a doua oara, iar mandrul tatic nu a ezitat sa isi arate bucuria pe internet.

Co-fondatorul Facebook a impartasit luni cu fanii sai cea mai recenta poza de familie, in care apare si August, mezina familiei in varsta de doar cateva saptamani.

"Eu si Priscilla suntem atat de fericiti sa ii uram bun venit pe lume fiicei noastre August! I-am scris o scrisoare despre lumea in care speram sa creasca si de asemenea ne dorim sa nu creasca prea repede", a marturisit Mark pe Facebook.

Miliardarul si sotia lui au procedat in acelasi mod si la nasterea primului copil si au pastrat in continuare traditia, pentru a marca intr-un mod emotionant evenimentul.

"Decat sa vorbim despre cum va fi cand vei creste, ne dorim sa vorbim despre copilarie. Lumea poate fi un lucru foarte serios. De aceea este important sa iti faci timp sa iesi afara sa te joci", i-au scris fericitii parinti micutei.

Mark si Priscilla i-au transmis celei mici cat de importanta este sa se bucure de copilarie si de lucrurile care conteaza cu adevarat in viata, dar si faptul ca sunt optimisti in ceea ce priveste viitorul.

De asemenea, Mark si Priscilla au vrut grija sa o asigure pe micuta ca vor face tot ce le sta in putinta pentru a-i asigura un viitor frumos ei, dar si copiilor din aceeasi generatie.

"August, te iubim atat de mult si suntem atat de entuziasmati sa pornim in aceasta aventura cu tine. Iti dorim multa bucurie, dragoste si aceeasi speranta pe care tu ne-o daruiesti. Cu dragoste, mama si tata", au incheiat cei doi.

Postarea emotionanta a strans in mai putin de 24 de ore peste doua milioane de aprecieri, dar si mii de comentarii cu felicitari pentru cei doi parinti.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni