• PRO TV
  • Cel mai controversat cuplu! Kristen Stewart, surprinsa cu blonda sexy care i-a sucit mintile. Cum au fost pozate

Cel mai controversat cuplu! Kristen Stewart, surprinsa cu blonda sexy care i-a sucit mintile. Cum au fost pozate

Cel mai controversat cuplu! Kristen Stewart, surprinsa cu blonda sexy care i-a sucit mintile. Cum au fost pozate

Kristen Stewart si Stella Maxwell au fost surprinse in ipostaze sexy pe strazile din New York!

Actrita din Twilight nu si-a putut lua mainile de pe Stella Maxwell si le-a oferit cateva cadre de senzatie angajatilor publicatiilor mondene.

In fotografiile care fac acum inconjurul internetului, cele doua par sa se sarute pasional, in plina strada. Iar aceasta nu a fost prima data cand cele doua vedete si-au manifestat afectiunea in public!

Kristen Stewart, pe care fanii o stiu mai ales din seria "Twilight", a fost iubita lui Robert Pattinson, alaturi de care a format unui dintre cele mai indragite cupluri. Apoi, a avut o aventura cu regizorul Robert Sanders, care a dus la incheierea mariajului acestuia, dar si a relatiei ei cu Robert. 

Au urmat o serie de relatii cu... femei: cu asistenta sa, Alicia Cargile, Annie Clark- cunoscuta sub numele de St. Vincent, si acum cu Stella Maxwell, unul dintre cele mai celebre modele din ultimii ani, Ingeras Victoria's Secret.

Cele doua vedete, ambele in varsta de 27 de ani, nu au facut declaratii oficiale despre relatia lor, insa apar impreuna in public din ce in se mai des, facandu-i pe fani sa se intrebe daca de data aceasta poate fi vorba despre o relatie cu adevarat serioasa.

In trecut Stella Maxwell a avut o aventura cu Miley Cyrus, cu care paparazzii au surprins-o sarutandu-se pasional intr-o parcare din Los Angeles.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni