• PRO TV
  • Toti au crezut ca sunt iubiti, insa in realitate sunt mama si fiu. Sofia Vergara, la brat cu fiul sau pe covorul rosu

Toti au crezut ca sunt iubiti, insa in realitate sunt mama si fiu. Sofia Vergara, la brat cu fiul sau pe covorul rosu

Toti au crezut ca sunt iubiti, insa in realitate sunt mama si fiu. Sofia Vergara, la brat cu fiul sau pe covorul rosu

Toata lumea se astepta sa vina insotita de sotul sau la Premiile Emmy, insa ea a ales sa mearga la brat cu fiul in varsta de 25 de ani.

Sofia Vergara i-a lasat pe toti cu gura cascata cand s-a afisat intr-o rochie alba superba alaturi de fiul sau Manolo, la decernarea Premiilor Emmy de la Los Angeles.

Tanarul de 25 de ani este singurul fiu al actritei, iar tatal sau este iubitul din liceu al acesteia, Joe Gonzalez, cu care a si fost casatorita timp de trei ani, intre 1991 si 1993.

Actrita a devenit mamica la doar 20 de ani, iar acum se poate mandri cu un fiu care s-a transformat intr-un adevarat barbat. Manolo a fost crescut in tara natala a mamei sale, Columbia, insa a reusit sa se integreze perfect in peisajul monden de la Premiile Emmy. 


La cei 45 de ani, Sofia este una dintre cele mai frumoase femei din lume si este cunoscuta mai ales datorita rolului ei din serialul "O familie moderna". In 2015 Sofia s-a casatorit pentru a doua oara cu actorul Joe Manganiello si formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri de la Hollywood.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni