• PRO TV
  • S-a aflat sexul bebelusului. Cum arata acum Georgina Rodriguez, frumoasa iubita a lui Cristiano Ronaldo

S-a aflat sexul bebelusului. Cum arata acum Georgina Rodriguez, frumoasa iubita a lui Cristiano Ronaldo

S-a aflat sexul bebelusului. Cum arata acum Georgina Rodriguez, frumoasa iubita a lui Cristiano Ronaldo

De-a lungul timpului au existat o multime de zvonuri legate de bebelusul Georginei Rodriguez si al lui Cristiano Ronaldo. Cei doi au confirmat abia in luna iulie venirea pe lume a bebelusului lor.

Potrivit celor de la Daily Mail, acum sexul bebelusului a fost dezvaluit din greseala de catre profesorul de dans al iubitei lui Ronaldo. Tanara in varsta de 23 de ani a publicat un video in care invata sa danseze salsa, iar profesorul de dans a scapat din greseala in comentarii si sexul bebelusului: este vorba despre o fetita.

Georgina arata foarte bine desi are sarcina destul de avansata. Comentariul a fost sters, dar cei de la Daily Mail au reusit sa faca o captura: "A fost o placere sa iti oferim o lectie de salsa. Suntem foarte multumiti de cum te-au descurcat la prima ora. Fetita pe care o porti in pantece va deveni cu siguranta o mare dansatoare".

Georgina este prima iubita oficiala a celebrului fotbalist, dupa Irina Shayk, iar asteptarile fanilor sai au fost destul de ridicate, dar se pare ca tanara a reusit sa le cucereasca inima. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni