• PRO TV
  • Concert caritabil, la Timisoara, pentru renovarea spitalelor devastate de furtuna

Concert caritabil, la Timisoara, pentru renovarea spitalelor devastate de furtuna

Concert caritabil, la Timisoara, pentru renovarea spitalelor devastate de furtuna

Sute de oameni s-au adunat, duminica, in Piata Libertatii din Timisoara, pentru un scop caritabil.

14 trupe rock au sustinut un concert pentru a aduna bani care sa ajute la reabilitarea a doua spitale devastate, in urma furtunii din 17 septembrie. Fanii muzicii rock au putut asculta melodii de suflet, dar au facut si un gest generos.

Fanii au vibrat pe melodiile a 14 trupe rock, in Piata Libertatii din Timisoara. Ploaia marunta, care a venit odata cu lasarea serii, nu i-a speriat pe cei care au fredonat fiecare vers, alaturi de formatiile preferate.

Atunci cand trupa Cargo a urcat pe scena, oamenii s-au dezlantuit.

Concertul a fost organizat pentru a ajuta la renovarea a doua spitale din Timisoara afectate, in urma furtunilor violente de luna trecuta.

Participanta: „Este o idee foarte faina, chiar trebuie sustinuta Timisoara si ma bucur ca au venit atati artisti care canta gratuit pentru asta.”

Adrian Igrisan, Cargo: „Mi-a crescut sufletul efectiv cand am auzit ca se intampla ceva. In sensul asta si se organizeaza un concert de dimensiunea asta, concert care e complicat sa il organizezi.”

Pretul unui bilet a fost 50 de lei.

Organizator: „Aceste fonduri merg punctual, printr-un protocol cu primaria, la cele doua spitale afectate din Timisoara: Spitalul de inima si Spitalul de boli infectiose. Mai ales al doilea are acoperisul praf, risca sa ploua si sa ninga in el.”

In organizarea evenimentului s-au implicat 100 de voluntari.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni