• PRO TV
  • Un sat intreg a castigat $950 de milioane la loto, mai putin un singur locuitor. Cum a ramas pe "dinafara"

Un sat intreg a castigat $950 de milioane la loto, mai putin un singur locuitor. Cum a ramas pe "dinafara"

Un sat intreg a castigat $950 de milioane la loto, mai putin un singur locuitor. Cum a ramas pe "dinafara"

Moment istoric pentru un sat.

Locuitorii satului Sodeto din Spania au avut surpriza o surpriza imensa in urma cu cativa ani, cand au reusit sa castige 950 de milioane de dolari, premiul cel mare la loterie. Acestia au impartit premiul iar fiecare dintre locuitori au luat acasa peste 130.000 de dolari.

Loteria este un lucru extrem de popular in Spania, acolo unde comunitatile pun de multe ori bani impreuna pentru a cumpara mai multe bilete. Locuitorii satului Sodeto au castigat premiul cel mare, de 950 de milioane de dolari, impartind banii in mod egal la fiecare locuitor.

Comunitatea este de putin peste 250 de familii, iar acestia au ales sa imparta banii in mod egal la toti membrii, dupa ce toate familiile au pus bani pentru bilete. Dupa ce au platit taxele si impozitele, acestia s-au ales cu cateva sute de mii de dolari din premiu.

Un singur locuitor din tot satul a ramas fara bani. Este vorba de un grec ce a venit in urma cu mai multi ani in sat pentru femeia pe care o iubea, insa relatia nu a mers asa ca a ramas pe drumuri. Grecul s-a stabilit intr-un hambar la marginea satului, acolo unde isi duce viata.

Acesta a fost singurul lasat pe dinafara de cei care colectau bani pentru loterie, fiind si singurul care nu a fost inclus la impartirea premiilor.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni