• PRO TV
  • Dezvaluiri explozive facute de Pamela Anderson! Ce a raspuns cand a fost intrebata daca a facut sex cu Vladimir Putin

Dezvaluiri explozive facute de Pamela Anderson! Ce a raspuns cand a fost intrebata daca a facut sex cu Vladimir Putin

Dezvaluiri explozive facute de Pamela Anderson! Ce a raspuns cand a fost intrebata daca a facut sex cu Vladimir Putin

Declaratii incendiare facute de Pamela Anderson.

Sex-simbolul anilor 90, Pamela Anderson a avut o viata amoroasa extrem de mediatizata. Aceasta a avut 3 casnicii pana acum, cu Tommy Lee, Kid Rock si Rick Salomon, iar acum vrea sa se marite iar.

Canadianca a oferit un interviu jurnalistului Piers Morgan, in care a dezvaluit cateva lucru incendiare.
Pamela a povestit cum a fost aproape de a participa la o orgie cu Hugh Hefner, atunci cand a fost invitata la celebrul Playboy Mansion. "Am fost invitata la el in camera iar acolo mai erau 7 femei in pat, toti se uitau la mine. Mi-am dat seama ce urma sa se intample asa ca am plecat", spune Pamela, care a pastrat insa o relatie apropiata cu Hugh.

Aceasta a dezvaluit si cum un actor celebru, Sylvester Stallone, i-a oferit un apartament si un Porsche pentru a fi "fata lui numarul 1", insa Pamela a refuzat pentru ca "asta insemna sa mai fie si altele, si nu puteam accepta asa ceva".

Cea mai interesanta dezvaluire insa este despre presedintele Rusiei, Vladimir Putin. Pamela a fost in 2012 in Rusia pentru a-si promova campania impotriva uciderii animalelor, atunci cand l-a intalnit pe Putin. "M-a invitat la el in camera pentru a-mi oferi flori, insa am refuzat", a spus Pamela, care a fost intrebata apoi daca a avut o aventura amoroasa cu Putin. Aceasta a ras si a raspuns extrem de ambiguu: "Sa spunem ca am o relatie buna cu Rusia".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni