• PRO TV
  • Cristi Mitrea si Wanda iau cu asalt Ferma vedetelor

Cristi Mitrea si Wanda iau cu asalt Ferma vedetelor

Cristi Mitrea si Wanda iau cu asalt Ferma vedetelor

Ferma vedetelor continua, maine seara, de la 20:30, jocul pentru marele premiu de 50.000 de euro si titlul de fermierul anului cu noi surprize pentru concurenti.

Cand se bucurau ca incep sa le ajunga paturile pentru a dormi comod, fermierii ramasi au parte noi colegi! Luptatorul de MMA, Cristi Mitrea si DJ Wanda, au venit in Ferma vedetelor incarcati cu bunatati pentru concurenti!

Cristi Mitrea si DJ Wanda sunt uniti de pasiunea lor pentru tatuaje, legand astfel o frumoasa prietenie. Cristi Mitrea este luptatorul de MMA ce s-a facut remarcat in lumea mondena prin stilul sau nonconformist. Disciplina sportiva si spiritul de luptator sunt doua calitati care ii vor fi de ajutor la Ferma vedetelor. „Aceasta experienta este o ruptura brusca de realitate pe care cred ca ar trebui sa o experimentam cu totii la un moment dat. Este un adevarat test al limitelor si o ocazie foarte buna pentru a te redescoperi ca om!” , a declarat Cristi. 

DJ Wanda este o artista complexa ce jongleaza intre muzica si arta tatuajelor. Cand nu este la salonul de tatuaje, face inconjurul lumii pentru a explora si a cunoaste noi culturi. Dezinvoltura, nonconformismul si simtul umorului sunt calitatile ce o vor ajuta sa se adapteze la Ferma vedetelor. „Cred ca Ferma vedetelor este o sansa pentru descoperi in tine noi valente creative, iar pentru mine acest lucru este foarte important. Am descoperit acolo oameni cu o energie fabuloasa de la care m-am conectat foarte usor!”, a declarat Wanda. 

Telespectatorii vor vedea cum se vor adapta cei doi concurenti, pe cine a lasat Diana Dumitrescu in pozitia de fermierul saptamanii, dar si cine vor fi cei alesi in postura de servitori. Joi, aventurile continua in Ferma vedetelor, de la ora 21:30, iar un duel extraordinar de puternic va duce la o eliminare strategica!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni