• PRO TV
  • Dragos Mostenescu a preluat conducerea la Ferma vedetelor: Patrizia Paglieri este trimisa la duel!

Dragos Mostenescu a preluat conducerea la Ferma vedetelor: Patrizia Paglieri este trimisa la duel!

Dragos Mostenescu a preluat conducerea la Ferma vedetelor: Patrizia Paglieri este trimisa la duel!

Patriarhatul a venit la putere in Ferma vedetelor, iar tabara fetelor este in pericol! Dragos Mostenescu a fost ales fermierul saptamanii de catre Narcisa Suciu! Dragos a ales sa puna servitori pe Patrizia Paglieri si Cosmin Natanticu, iar Patrizia a fost aleasa si ca prim duelist. In aceasta seara, de la 21:30, telespectatorii vor fi martorii unui duel la singular intre doua fete puternice!

In ferma s-a creat o situatie tensionata, care pare relaxata la suprafata, insa ascunde multiple strategii si promisiuni. Fetele si-au concentrat atentia asupra Ronei si au incercat sa se apropie de ea, fiind un adversar de temut care si-a dovedit forta in toate duelurile la care a participat.

Pe langa multa munca, fermierii au avut parte si de ajutor pentru a duce la bun sfarsit sarcina de a face un cuptor dacic pentru paine. Nea Rata l-a adus pe Badia Chirica, cel mai batran sobar ramas in zona. Fetele i-au facut o intampinare de neuitat imbracate in costume de baie. Momentul cel mai tensionat din ferma a fost cand poarta fermei a cazut si era sa o accidenteze pe Patrizia, care a reusit sa se fereasca la timp. 


In aceasta seara, arena duelului se va umple de concurenti, iar Monica Barladeanu va da startul unui duel plin de tensiune si adrenalina, la singular. Fetele nu vor avea parte de sprijinul partenereului, deoarece Patrizia a fost prima ramasa singura in concurs. Pe cine va alege Patrizia la duel, in ce probe se vor lupta, dar si cine va reusi sa castige si sa mearga mai departe catre marele premiu, ramane de vazut, numai la PRO TV. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni