• PRO TV
  • Dj Wanda a parasit Ferma vedetelor! Patrizia Paglieri merge mai departe in competitie!

Dj Wanda a parasit Ferma vedetelor! Patrizia Paglieri merge mai departe in competitie!

Dj Wanda a parasit Ferma vedetelor! Patrizia Paglieri merge mai departe in competitie!

Duelul feminin de la Ferma vedetelor dintre Patrizia Paglieri si Dj Wanda le-a oferit telespectatorilor un adevarat spectacol si o lupta pe cinste, ce a avut ca miza eliminarea din cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro si titlul de fermierul anului. Patrizia a dat dovada de forta, de concentrare si a reusit sa o elimine pe Wanda din competitie, dupa foarte putin timp petrecut in ferma.

Ferma vedetelor a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a reusit sa obtina la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, 8.4 puncte de rating si 23.9% share. Aproximativ 1.6 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe Ferma vedetelor, iar in minutul de aur, de la 21:50, peste 2.2 milioane de telespectatori au fost alaturi de concurenti. 

Numarul fermierilor scade in fiecare saptamana, tensiunile cresc si strategiile nu contenesc sa isi faca loc in discutiile dintre ei. Chiar daca baietii au un plan bun pus la punct, fetele ar putea sa rastoarne situatia, iar suprizele care se vor ivi vor da planurile tuturor peste cap. 

Sambata aceasta, la 19:30, la PRO 2, Dj Wanda vine in platoul emisiunii Ferma dupa perdea pentru a dezbate alaturi de Andreea Ibacka si Octavian Strunila toate lucrurile nevazute din Ferma vedetelor. Nea Rata va fi alaturi de Wanda si va raspunde intrebarilor pregatite de Andreea si Octavian. 

Imagini nedifuzate, parcursul Wandei la ferma, relatia cu Patrizia, ce a simtit cand a fost aleasa sa mearga la duel fara sprijinul partenerului ei, cum a evoluat relatia cu Cristi Mitrea dupa ferma, cum va raspunde la mesajele telespectatorilor, dar si daca Nea Rata s-a lasat tatuat de Wanda ramane de vazut, numai la PRO 2.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni