• PRO TV
  • Cristi Mitrea a fost eliminat de la Ferma Vedetelor

Cristi Mitrea a fost eliminat de la Ferma Vedetelor

Cristi Mitrea a fost eliminat de la Ferma Vedetelor

Inca o saptamana dura si plina de tensiuni s-a incheiat ieri seara cu eliminarea lui Cristi Mitrea. Dupa ce a fost ales sa fie servitor, in ciuda accidentarii pe care a suferit-o, Rona a ales sa il trimita la duel. Cristi a ales sa mearga la duel cu Dinu Maxer si sa faca un duel dublu, chiar daca si partenera lui, Majda, era accidentata. Echipa Dinu-Deea Maxer a reusit sa invinga la probele de indemanare cu 2-0, iar Cristi a fost nevoit sa paraseasca cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro.

Ferma vedetelor a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a obtinut la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, 8.4 puncte de rating si 26.2% share, spre deosebire de postul clasat pe locul 2, care a obtinut 4.8 puncte de rating si 15.2% share. Peste 1.5 milioane de telespectatori au urmarit aventurile fermierilor pe tot parcursul emisiunii, iar in minutul de aur de la 21:46, aproximativ 2 milioane de telespectatorii au fost cu ochii pe Ferma vedetelor. 

Sambata aceasta, de la 19:30, pe PRO 2, Cristi Mirea este invitat la Ferma dupa perdea, alaturi de Andreea Ibacka si Octavian Strunila, pentru a dezbate pe larg ce a trait la Ferma vedetelor. Telespectatorii vor vedea tot ceea ce nu s-a vazut pe PRO TV, cum comenteaza Cristi cele intamplate, care sunt impresiile lui dupa duelul pierdut si conflictele traite. El va face lumina si referitor la presupusa relatie dintre el si Majda. 

In platoul Ferma dupa perdea este invitat si Vasile Calofir, finalistul din sezonul al doilea de la Ferma vedetelor. El isi va spune punctul de vedere din postura de bandit intrat tarziu in ferma. Vasile Calofir si Octavian Strunila au multe de amintiri de depanat, avand in vedere ca au trecut impreuna prin experienta fermei din Cipru.

Cum va raspunde Cristi la mesajele telespectatorilor, dar si cine este personajul misterios din fotografia prezentata la Vorbeste lumea, ramane de vazut, sambata la PRO 2.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni