• PRO TV
  • Si-a pierdut ambele picioare, 5 degete si parti ale fetei, din cauza ca s-a jucat cu cainele sau. Motivul pare ireal

Si-a pierdut ambele picioare, 5 degete si parti ale fetei, din cauza ca s-a jucat cu cainele sau. Motivul pare ireal

Si-a pierdut ambele picioare, 5 degete si parti ale fetei, din cauza ca s-a jucat cu cainele sau. Motivul pare ireal

Jaco Nel nu banuia nicio secunda ca ar putea pati asa, atunci cand si-a ales un animal de companie. Faptul ca s-a jucat cu cainele sau l-a lasat insa fara picioare, parti ale chipului si degetele de la maini.

In joaca sa cu animalul, un cocker spaniel, Jaco a fost zgariat, iar contactul cu saliva catelului a fost aproape fatal pentru barbat.

,,Am inceput sa tremur si imi era foarte frig. Ma durea tot corpul. Am crezut ca sunt racit, asa ca am mers acasa si m-am bagat in pat", a povestit barbatul, conform celor de la Viral Thread. In scurt timp a fost nevoit sa mearga la spital, iar acolo a urmat o adevarata tragedie.

Barbatul de 50 de ani a fost diagnosticat cu o boala rara si i-a fost indusa coma, pentru a putea fi mentinut in viata, desi a primit doar 20% sanse de supravietuire.

Boala pe care a dezvoltat-o formeaza rapid cangrene si curand a pus stapanire pe trupul cu Jaco. Asta a dus la pierderea ambelor picioare, la amputarea a 5 degete de la maini, dar si la parti din chipul sau care nu au mai putut fi salvate.

Jaco si partenera sa au decis ca animalul de la care a luat boala sa fie eutanasiat, pentru a evita ca oricine altcineva sa pateasca o asemenea tragedie.

Sursa foto: Viral Thread

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni