• PRO TV
  • Surprize de proportii pentru concurentii de la Ferma vedetelor

Surprize de proportii pentru concurentii de la Ferma vedetelor

Surprize de proportii pentru concurentii de la Ferma vedetelor

In aceasta seara, de la ora 20:00, o noua editie Ferma vedetelor va pune in prim-plan emotia si dorul de casa. Dupa ce au stat atata timp departe de familii, concurentii vor avea parte de o supriza extraordinara – cei dragi vor veni in vizita pentru a le alina dorul si a vedea cum traiesc si ce au construit in ferma. 

Vizitatorii vor asista la momente importante din viata la ferma sub conducerea unui nou fermier al saptamanii. Revederea va fi una plina de emotie, sarutari pline de dor si imbratisari cat pentru o viata! Cei norocosi care vor primii vizitele in aceasta seara sunt Cosmin Natanticu, Catalin Neamtu, Tania Popa si Daniel Iordachioaie. 

In ultimele trei luni petrecute departe de cei dragi, fermierii au strans multe amintiri, au facut lucruri noi in fiecare zi si au trait atat de multe, incat abia asteapta sa le impartaseasca cu cei dragi. Primirea vizitelor, alinarea dorului si faptul ca au vesti  de acasa ii va umple de energie si le va forta de a continua lupta. 

EXCLUSIV protvplus.ro: pregateste-te de un nou episod "Ferma Vedetelor" urmarind ultimul episod integral gratuit aici!  

Alegerea servitorilor va fi una strategica, cu o tinta clara, dar si protectie. Cine va fi fermierul acestei saptamani incarcata de emotie, cine vor fi alesi servitori, dar si pe cine va alege sa trimita la duel, ramane de vazut numai la PRO TV. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni