• PRO TV
  • Ferma vedetelor pune in scena un mare festival, diseara la PRO TV

Ferma vedetelor pune in scena un mare festival, diseara la PRO TV

Ferma vedetelor pune in scena un mare festival, diseara la PRO TV

In aceasta seara, de la ora 20:30, concurentii de la Ferma vedetelor deschid portile pentru cel mai tare festival din Porumbacu – Oaia alba, oaia neagra! 

Ei au pregatit pentru participanti un program artistic unic si tot felul de activitati distractive specifice fermei si un concert special! Andra vine sa le cante si sa ii incante cu un spectacol de zile mari, iar concurentii si invitatii lor isi vor da mana si vor incinge o mare hora in batatura.

Ultimele zile din ferma ii gaseste pe concurenti cu o misiune foarte importanta – organizarea festivalului, iar fortele proaspete pe care le primesc o data cu revenirea tuturor concurentilor in ferma sunt binevenite! Astfel, toata energie lor se concentreaza pentru a pune toate detaliile la punct. Daniel Iordachioaie este numit fermierul saptamanii, un titlu onorific pentru ultima saptamana din Ferma vedetelor.

In editia de maine seara, de la 21:30, concurentii isi vor acorda votul pentru cine ar trebui sa mearga direct in finala si cine sa paraseasca concursul inainte de marea finala. Este un moment foarte important ce schimba cursul competitiei. Campania electorala pentru acordarea votului da nastere la tensiuni si conflicte.

Cum se distreaza concurentii si cei prezenti la Festivalul Oaia alba, oaia neagra, dar si ce strategii se fac pentru vot ramane de vazut in aceasta seara, la PRO TV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni