• PRO TV
  • Votul decisiv este in aceasta seara la Ferma vedetelor

Votul decisiv este in aceasta seara la Ferma vedetelor

Votul decisiv este in aceasta seara la Ferma vedetelor

Miercuri, festivalul Oaia alba, oaia neagra a adus in fata telespectatorilor o dovada pura a talentelor de la Ferma vedetelor! 

Toti concurentii au pregatit lucruri speciale si i-au facut pe satenii veniti la distractie sa se simta excelent! Numai voie buna, muzica, dans, rasete si chiuituri au rasunat in muntii Fagaras! 

Toti cei 18 concurenti au pus umarul la treaba, iar Monica si Nea Rata au fost alaturi de ei si i-au ajutat cu cele necesare! Surpriza serii a fost Andra, care a cantat pentru prieteni si a incins hora in mijlocul curtii. 

Mai este o saptamana pana la marea finala si un pas important de trecut! Din cei 7 concurenti ramasi in competitia pentru marele premiu de 50.000 de euro, unul va merge direct in marea finala, iar altul va iesi din concurs fara drept de apel. In aceasta seara, de la 21:30, toti concurentii eliminati vor trebui sa acorde isi acorde votul pentru unul din cei ramasi: Cosmin Natanticu, Catalin Neamtu, Gratiela Duban, Daniel Iordachioaie, Tania Popa, Vladimir Draghia si Rona Hartner. 

Catre cine se va indrepta votul de eliminare, dar si cel de propulsare direct in finala, ce au de spus fiecare dintre ei, acum, cand se apropie finalul, dar si ce surpriza le pregateste Nea Rata tuturor fermierilor, ramane de vazut numai la PRO TV. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni