• PRO TV
  • Unde isi fac luna de miere Printul Harry si ducesa de Sussex

Unde isi fac luna de miere Printul Harry si ducesa de Sussex

Unde isi fac luna de miere Printul Harry si ducesa de Sussex

Printul Harry al Marii Britanii si ducesa Meghan, care s-au casatorit in 19 mai, isi vor petrece luna de miere in Canada, intr-o statiune foarte populara, scrie tmz.com.

TMZ scrie ca Ducele si Ducesa de Sussex ar fi ales Fairmont Jasper Park Lodge din provincia canadiana Alberta si ca si-ar petrece luna de miere la o cabana cunoscuta in regiune drept "refugiul regal". 

Fairmont Jasper Park e considerat un adevarat "paradis canadian", iar cabana respectiva a fost inchiriata, de-a lungul timpului, de numeroase cupluri regale, dar si de diverse vedete de la Hollywood. 

De exemplu, Regele George al VI-lea si Regina Mama au stat la aceasta cabana in 1939, iar Regina Elizabeth si printul consort Philip au petrecut acolo o perioada mai indelungata in 2005. Actorul britanic Anthony Hopkins, John Travolta sau miliardarul american Bill Gates sunt doar cateva dintre celebritatile care si-au petrecut vacanta acolo. Zona e atat de frumoasa, incat in 1954 acolo a fost filmat si un film celebru. E vorba de "River of no return", cu Marilyn Monroe si Robert Mitchum. 



Nunta regala, mana cereasca pentru economia Marii Britanii


Analistii financiaria au anticipat ca nunta Printului Harry cu Meghan Markle a adus economiei tarii aproximativ 1,05 miliarde de lire sterline.

Firma de consultanta financiara britanica Market Watch anticipase initial ca evenimentul va aduce economiei aproximativ 500 de milioane de lire, dar a revenit asupra estimarii si a dublat cifra. 

,,Atentia pe care a atras-o nunta lui Harry cu Meghan ne face sa credem ca am subestimat impactul”, a spus Richard Haigh, directorul general al Brand Finance, o alta firma care a facut previziuni financiare in legatura cu nunta Printului.

Haigh a mai spus ca nunta celor doi e posibil sa o egaleze in extravanganta pe cea a lui William cu Kate Middleton, din 2011. 

Cele doua firme au facut aceste estimari pe baza experientiei anterioare cu brandurile comerciale, corelate cu analiza nuntii fratelui mai mare al lui Harry.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni