• PRO TV
  • Trafic de droguri in valoare de 480.000 de lire sterline, pe aeroportul Heathrow din Marea Britanie 

Trafic de droguri in valoare de 480.000 de lire sterline, pe aeroportul Heathrow din Marea Britanie 

Trafic de droguri in valoare de 480.000 de lire sterline, pe aeroportul Heathrow din Marea Britanie 

Un agent de paza al aeroportului Heathrow, a fost prins in timp ce transporta in uniforma sa droguri in valoare de 480 de mii de lire sterline

Pe 23 noiembrie anul trecut, ofiterul de securitate al aeroportului Heathrow, Farhan Iqbal, a fost gasit in toaleta termialului 5 avand in posesia sa 5,8 kg de cocaina.  

Farhan nu ar fi trebuit sa se afle in aeroport in ziua incidentului deoarece se afla in concediu medical in acea perioada. Potrivit anchetatorilor, agentul de paza a preluat cocaina de la un barbat care ulterior a fost identificat de catre politie.

In varsta de 37 de ani, Camilo Pulido Suarez, se indrepta spre Regatul Unit, din capitala Columbiei, Bogota. Imediat ce a ajuns pe aeroport, acesta s-a indreptat direct spre baile terminalului 5, unde urma sa predea marfa. 

Dupa mai multe investigatii, agentii de politie au descoperit ca acestia doi complotau pentru traficul de droguri. Politia britanica a investigat cazul si a descoperit ca Farhan urma sa predea cocaina unei alte persoane care astepta in terminalul sosiri. 

Agentul de paza al aeroportului juca un rol crucial in transportarea drogurilor, deoarece acesta stia orice punct de acces prin care acestea puteau fi transportate mai usor.

De ani buni politia din Regat isi doreste sa stopeze traficul de droguri din America Latina, insa fara rezultat. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni