• PRO TV
  • Conor McGregor, provocat la lupta de unul dintre cei mai puternici barbati din lume

Conor McGregor, provocat la lupta de unul dintre cei mai puternici barbati din lume

Conor McGregor, provocat la lupta de unul dintre cei mai puternici barbati din lume

Connor McGregor este din nou in atentia presei fara voia sa, dupa ce a primit o provocare la lupta din partea actorului care il interpreteaza pe "The Mountain" din serialul Game of Thrones.

Actorul Julius Björnsson a castigat recent titlul de "Cel mai puternic barbat din lume" la o competitie desfasurata in Manila, Philippine, dupa ce in ultimii sase ani a ocupat locurile opt, doi sau trei in clasament.

In 2016, pe cand Julius Björnsson cunoscuse o faima impresionanta datorita rolului din Game of Thrones, iar McGregor era campion UFC, acestia s-au intalnit in Dublin, unde au avut un meci amical.

Cunoscut pentru replicile acide, McGregor a profitat atunci de ocazie si i-a aruncat replici dure lui Björnsson, spunand ca nici macar un urias ca el nu ar putea rezista loviturilor sale.

La doi ani si jumatate distanta, actorul a rupt tacerea in cadrul emisiunii Off The Ball si i-a raspuns lui McGregor, pe care l-a provocat la lupta.

"L-as fi putut zdrobi. Au fost cel putin doua momente in lupta cand a fost la mana mea. Puneti-ne intr-o cusca si o sa ma lup cu el din nou!", a declarat luptatorul.

McGregor nu a raspuns inca provocarii, insa cel mai probabil urmeaza sa ii dea o replica in stilul sau caracteristic lui Björnsson. 

Sursa foto: http://www.viralthread.com

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni