• PRO TV
  • Noul look al lui Neymar, subiect de glume pe internet

Noul look al lui Neymar, subiect de glume pe internet

Noul look al lui Neymar, subiect de glume pe internet

Noua frizura afisata de Neymar la meciul dintre Brazilia si Elvetia a devenit motiv de glume pe internet. Startul l-a dat  fotbalistul francez Eric Cantona, care a postat pe profilul lui de Instagram o fotografie plina de umor.

Cantona s-a fotografiat cu o portie de spaghete pe cap si cu o fotografie a lui Neymar in mana, pentru a ironiza noul look al brazilianului. Imaginea a devenit rapid virala pe internet si a strans peste 100 000 de aprecieri si mii de comentarii din partea fanilor.

 

Neymar style...spaghetti al dente! #neymar#brasil#psg#italia#worldcup#worldcuprussia#squadraazzurra#realmadrid#italy#barilla#pizzeria#fifa#FFF#santos#cbf#barcelona#barça#eurosport#ericcantona#fcbarcelona#thecomissioneroffootball#neymarjr

A post shared by Eric Cantona (@ericcantona) on

"Esti omul zilei, Cantona!", "Initial am crezut ca e photoshop!, "Brazilienii au cele mai ciudate frizuri din lume! Poza imi aminteste de look-ul lui Ronaldo din 2002", au fost cateva dintre comentariile fanilor.

Eric Cantona este cunoscut pentru stilul lui plin de umor si ironie si a profitat de ocazie sa il penalizeze pe Neymar nu doar pentru frizura total neinspirata, dar si pentru performanta din timpul meciului. La descrierea fotografiei Cantona a scris "Stilul lui Neymar... spagheti al dente" sugerand ca brazilianul nu este in cea mai buna forma a sa.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni