• PRO TV
  • Garajul lui Neymar: cum arată o flotă de bolizi de lux care sare de 2 milioane de euro (FOTO)

Garajul lui Neymar: cum arată o flotă de bolizi de lux care sare de 2 milioane de euro (FOTO)

Garajul lui Neymar: cum arată o flotă de bolizi de lux care sare de 2 milioane de euro (FOTO)

Ca și portughezul Ronaldo sau argentinianul Messi, care au o adevărată flotă de bolizi de lux, și brazilianul Neymar e colecționar de automobile și se laudă cu un garaj spectaculos. 

Neymar spunea într-un interviu de luna trecută că preferă, în general, să se deplaseze cu avionul achiziționat recent, un Cessna 680 JET, pentru care a plătit șapte milioane de euro, dar, cu toate astea, în ultimul an a aruncat peste 2 milioane de euro și pe mașini. De menționat că Neymar a mai avut un avion înainte, dar procurorii brazilieni i l-au confiscat acum trei ani, în urma unui scandal de evaziune fiscală, ocazie cu care i-au luat și unul dintre yacht-urile de lux pe care le deținea.

Revenind la bolizii pe care îi conduce iubitul fotbalist: cea mai scumpă mașină a lui valorează o jumătate de milion de euro și e ediție de colecție. Mai precis, e vorba de un Maserati MC 12 și există doar 50 de exemplare în întreaga lume. E singura mașină despre care Neymar spune că nu o scoate prea des din garaj pentru că e ,,prea valoroasă ca să pățească ceva”. 

De asemenea, el mai are și un Audi, Volskvagen și Porsche, dar și alte autoturisme care i-ar face geloși până și pe Messi și Ronaldo. :)

Mai jos găsești și (o parte) din celelalte mașini pe care le conduce iubitul fotbalist brazilian. 

Potrivit informațiilor disponibile pe cartrade.com, Neymar se mândrește și cu un Porsche Panamera galben.Mai are și un Mitsubishi Outlander, ediție limitată. Iubitul fotbalist are și un Volvo XC60, considerată una dintre cele mai sigure mașini din lume.Ferrari 548 Italia, o mașină de colecție, nu putea lipsi din garajul unui colecționar înrăit ca Neymar.Fotbalistul conduce și un Audi R 8 roșu.Ferrari 458 Spider, un alt bolid care e prezent în garajul multor fotbaliști și care nu putea să nu îi lipsească tocmai lui Neymar.Fotografii: cartrade.com / Pinterest / Wiki Commons

Mai jos găsești și un filmuleț în care poți vedea celelalte motoare pe care le deține fotbalistul:Ce mașini conduce Messi (FOTO)

Ce mașini conduce Ronaldo (FOTO)

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni