• PRO TV
  • Fiul lui Michael Jackson trăiește periculos. Ce a făcut Prince Jackson la opt luni după ce a văzut moartea cu ochii

Fiul lui Michael Jackson trăiește periculos. Ce a făcut Prince Jackson la opt luni după ce a văzut moartea cu ochii

Fiul lui Michael Jackson trăiește periculos. Ce a făcut Prince Jackson la opt luni după ce a văzut moartea cu ochii

Michael Joseph Jackson junior, alintat de familie Prince Jackson, e dependent de adrenalină. Fiul cel mare al regelui muzicii pop trăiește periculos, la opt luni după ce a ajuns în spital.

În vârstă de 21 de ani, Prince Jackson e un biker înrăit, iar motocicleta lui Harley Davidson e nelipsită din viața sa. A doua, mai precis, fiindcă prima s-a făcut zob în noiembrie 2017, în urma unei coliziuni cu un camion. Prince mergea spre școală la ora 7.00 dimineața, când un camion i-a tăiat calea și l-a blocat. A ajuns la spital atunci cu răni serioase la genunchi, dar după această experiență a declarat că a învățat două lucruri importante.

FOTO: Instagram Prince Jackson

„În primul rând, mersul pe motocicletă e periculos și poate deveni mortal. În al doilea rând, am învățat să fiu un motociclist mai bun și să nu mă grăbesc. Dar, se pare că eu am fost lovit fiindcă cineva a considerat că e mai important să scrie un SMS decât să conducă. Urăsc când văd oameni care stau pe telefon în timp ce conduc, deoarece majoritatea oamenilor nu înțeleg că o mașină e capabilă să provoace pagube însemnate, iar șofatul e ceva care necesită atenție constantă”, și-a vărsat Prince nervii pe Instagram.

Însă nici el nu e mai breaz, după cum o arată filmulețele pe care le postează pe rețeaua de socializare. Prince Jackson conduce adesea doar cu o mână pe ghidon, în timp ce face live-uri și video-uri pentru Instagram

Prince Jackson este fiul cel mare al lui Michael Jackson și al asistentei Debbie Rowe, cu care regele muzicii pop a fost căsătorit din 1996 până în 1999. Cei doi au făcut doi copii, Prince și Paris Jackson (20 de ani). În toamna anului 1999, cei doi au divorțat, Debbie renunțând la custodia asupra copiilor săi în favoarea lui Michael Jackson.Prince Jackson cinstește memoria tatălui său inclusiv cu acest tatuaj pe care și l-a făcut în 2017, pe gamba piciorului drept. Este una din imaginile rămase în istorie, cu Michael Jackson executând una din figurile sale geniale din timpul show-urilor memorabile de pe scenă.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni