• PRO TV
  • Kylie Jenner e cea mai bogată tânără din lume. Averea uriașă pe care a strâns-o la doar 20 de ani

Kylie Jenner e cea mai bogată tânără din lume. Averea uriașă pe care a strâns-o la doar 20 de ani

Kylie Jenner e cea mai bogată tânără din lume. Averea uriașă pe care a strâns-o la doar 20 de ani

Mai puțin de trei ani i-au trebuit celebrei Kylie Jenner să ajungă în topul celor mai bogate 30 de femei din lume. Dintre toate, e cea mai tânără.

Cel mai tânăr membru al familiei Kardashian-Jenner este și cel mai bogat. Kylie Jenner a acumulat în doar trei ani o avere de invidiat. Conform clasamentului anual al celor mai bogate femei din lume, întocmit de revista Forbes, antreprenoarea Kylie Jenner deține active evaluate la 900 de milioane de dolari. Cea mai mare parte a veniturilor sale provine din afacerea pe care a pus-o pe picioare de una singură, propria companie de cosmetice. 

Pe lângă profitul înregistrat în urma comercializării produselor cosmetice, Kylie strâge zeci de milioane de dolari anual din aparițiile ei la diverse emisiuni televizate și din reclame. În comparație cu ea, sora cea mare a lui Kylie, Kim Kardashian, a strâns o avere estimată la 350 de milioane de dolari. 

Însă, Kim Kardashian se poate lăuda cu altă performanță. Dintr-o singură postare pe Instagram câștigă mai mulți bani decât Donald Trump din salariul lui anual de președinte. Vezi AICI care e suma colosală!

Succesul în afaceri al mezinei familiei Kardashian-Jenner se datorează mai multor factori, iar Kylie a dezvăluit că unul dintre ele este acela că a reușit să ducă produsele ei direct la fanii ei de pe rețelele sociale. De aceea, prezența în social media este obligatorie, iar extinderea numărului de urmăritori este o strategie care dă roade.

Pe Instagram a ajuns la 110 milioane de urmăritori, iar compania sa de cosmetice are și ea 16,5 milioane de fani. Aceste cifre se adaugă celor pe care vedeta le are pe Twitter – alte milioane care îi aduc zeci de milioane de dolari în conturi anual.

 

????????????✨ wearing my brand new lip liner Iced Latte & Khlo$ matte lip!

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Industria frumuseții, estimată la circa 532 de miliarade de dolari, prosperă an de an datorită influenței exercitate de celebritățile din lumea întreagă. Dacă un star de cinema declară public că folosește cu plăcere un anume parfum sau o anume cremă de mâini, e foarte probabil ca și cei care îi urmăresc viața personală să facă la fel.

Care sunt cele mai bogate femei ale lumii

Prima poziție în topul celor mai bogate femei din lume este ocupată de Diane Hendricks (71 de ani), care patronează compania de sisteme pentru acoperișuri moștenită de la soțul ei (Ken Hendricks, decedat în 2007). Averea sa se ridică la 4,9 miliarde de dolari.


Locul doi e ocupat de Marian Ilitch (85 de ani), care deține un uriaș lanț de pizzerii pe care l-a creat împreună cu soțul ei. Însă, în 2017 Mike a decedat, lăsând-o singură la cârma companiei. Averea ei se ridică la 4,3 miliarde de dolari, iar veniturile sunt completate cu încasări provenite din activități hoteliere.

FOTO: Marian Ilitch, împreună cu soțul ei, pe vremea când acesta trăia


Pe locul trei figurează Judy Faulkner (74 de ani), care a creat în 1979 o companie care oferă soluții software pentru păstrarea evidențelor medicale. Averea ei se ridică la 3,5 miliarde de dolari. În 2015, Judy a semnat o petiție inițiată de The Giving Pledge prin care a promis că va dona în scop caritabil 99% din tot ce a acumulat în viață, înainte de a trece la cele veșnice.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni