• PRO TV
  • Fiica lui Hugh Hefner dezvăluie cum era „cuibușorul de nebunii” al fondatorului Playboy

Fiica lui Hugh Hefner dezvăluie cum era „cuibușorul de nebunii” al fondatorului Playboy

Fiica lui Hugh Hefner dezvăluie cum era „cuibușorul de nebunii” al fondatorului Playboy

Christie, în vârstă de 65 de ani, mărturisește că a visat încă din copilărie să calce în conacul Playboy, inaugurat în 1959 în Chicago. Fiica lui Hefner dezvăluie într-un interviu ce-l făcea pe „tăticul” tuturor modelelor de succes să se simtă bine în „cuibușorul său de nebunii”.  

Christie se declară și acum fascinată de locul descris de ea ca fiind „magic”. Așa l-a văzut ea cu ochii de copil, însă conacul Playboy al tatălui ei era și locul celor mai răsunătoare petreceri și ședințe foto incendiare. În copilărie, Christie avea acces la o cameră creată special pentru jocuri, o alee de bowling, chiar şi o piscină subterană. Fondatorul imperiului Playboy iubea să participe și el la diferite jocuri precum Monopoly sau table, având un spirit foarte competitiv, a dezvăluit Christie într-un  interviu.

„El iubea să se joace. Când eram mai mică, obișnuiam să jucăm Monopoly împreună cu un grup de prieteni. Juca mult table și pinball. Cu siguranță nu era un om care să practice sport, dar a fost un pasionat de jocuri și, aș putea spune, chiar competitiv”, a spus Christie.Fiica lui Hugh Hefner mărturisește că, în opinia ei, luxoasa vilă era locul perfect pentru un copil. Ea și-a amintit de piscina subterană pe care Hefner a amenajat-o și la care se ajungea folosind o bară metalică similară celor din unitățile de pompieri.

Fondatorul Playboy a plătit 400.000 de dolari pentru a cumpăra această casă, pe care a folosit-o ca reședință în perioada 1959-1974. Împreună cu el locuiau și câteva fotomodele, „iepurași” care apăreau în revista patronată de el, cărora Hefner le cerea chirie. Pe vremea aceea, fetele plăteau 50 de dolari pe lună (420 de dolari la valoarea actuală) pentru a sta cu el sub același acoperiș. Din 1974, Hefner a mutat „cuibușorul de nebunii” la Los Angeles, unde a dus petrecerile cu „iepurași” la un alt nivel.

FOTO: Aceasta e conacul original al lui Hugh Hefner, din Chicago

Christie s-a implicat în afacerea familiei alături de tatăl ei, lucrând cu acesta vreme de 26 de ani. În 1979 a introdus Premiile Primului Amendament „Hugh M. Hefner”, sărbătorindu-le simultan cu aniversarea de 25 de ani a revistei Playboy. Premiile îi onorează pe cei care au adus contribuţii considerabile pentru protejarea libertății de exprimare, libertății religioase și libertății presei. Christie a declarat că premiile continuă să-l celebreze pe tatăl ei, un om determinat să protejeze drepturile civile toată viaţa sa.

Hugh Hefner a stârnit multe controverse de-a lungul anilor, susţinând cauze sociale progresive şi libertatea de exprimare a tuturor, fără a se sfii în faţa subiectelor tabu. Christie consideră că imperiul Playboy este un spaţiu în care toți cei deschişi la minte, cu o viziune progresivă și respect pentru toţi ceilalţi, sunt bineveniţi. 

FOTO: Din 1974 și până în ziua morții sale, Hugh Hefner a trăit în conacul din Los Angeles

Aceasta a afirmat că, în ciuda criticii constante primite de tatăl ei, fundaţia Playboy a finanţat de nenumărate ori proiecte pentru drepturile femeilor sau drepturile persoanelor gay. 

Hugh Hefner nu a trăit, însă, cu regrete. „Avea un spirit tânăr şi era încântat de tot ceea ce i se întampla şi ceea ce putea el sa realizeze. Nu a devenit niciodată superficial sau cinic aşa cum se întamplă cu mulţi care obţin faimă sau success financial. Niciodată nu a subestimat [succesul]. Nu şi-a schimbat prietenii. Cercul său de apropiaţi era compus din oamenii cărora le plăcea să se uite la filme clasice şi să bea gin. Cred că a ramas cu picioarele pe pamânt într-un fel care i-a permis să se simtă fericit cu viaţa sa”, a mai spus Christie.

Hugh Hefner a murit la vârsta de 91 de ani, pe 27 septembrie 2017.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni