• PRO TV
  • Hulk Hogan se poate întoarce în ring, după trei ani de suspendare. Motivul pentru care a fost eliminat din wrestling

Hulk Hogan se poate întoarce în ring, după trei ani de suspendare. Motivul pentru care a fost eliminat din wrestling

Hulk Hogan se poate întoarce în ring, după trei ani de suspendare. Motivul pentru care a fost eliminat din wrestling

Terry Gene Bollea, cunoscut în lumea wrestling-ului cu numele de Hulk Hogan, se poate întoarce în ring, la trei ani de suspendare. Luptătorul a fost exclus din toate competițiile WWE în 2015, din cauza unor remarci cu caracter rasist.

Peste mai puțin de o lună va împlini 65 de ani, însă a primit o nouă șansă de a evolua în competițiile organizate de World Wrestling Entertainment (WWE). Hulk Hogan se poate întoarce în ring, după ce tot istoricul lui de luptător a fost scos de pe site-ul WWE în 2015. În acel an, Hogan a fost concediat și scos din circuitul wrestling, după ce în presă au apărut mai multe înregistrări video și audio în care luptătorul făcea remarci rasiste

Hogan și-a cerut scuze la vremea respectivă pentru comportamentul său, precizând că reacțiile sale au fost un accident. „În urmă cu opt ani am folosit un limbaj ofensator în timpul unei conversații. A fost de neconceput pentru mine să folosesc un astfel de limbaj. Nu am nicio scuză și îmi pare rău pentru asta. Eu nu sunt, de regulă, așa. Cred cu tărie că fiecare persoană din lume e importantă și că nu ar trebui tratată diferit, în funcție de rasă, sex, orientare, credință religioasă sau altceva. Sunt dezamăgit de mine”, declara în 2015 pentru revista People

Reprezentanții WWE au anunțat, într-un comunicat de presă, că au decis să-i acorde a doua șansă, având în vedere că și-a cerut scuze în public și că, în acești trei ani, s-a oferit voluntar să lucreze cu tinerii care vor să activeze în acest sport. În urma anunțului reprezentanților companiei, Hulk Hogan își reia locul în istoria acestui sport și pe site-ul WWE, de unde fusese înlăturat în urma scandalului din 2015.

Hulk Hogan este recunoscut oficial drept cel mai mare luptător de wrestling din lume, fiind o legendă a acestui sport în anii '80 și '90. A obținut șase titluri de campion mondial WWF și încă șase titluri de campion mondial WCW. În toată cariera lui de aproape 40 de ani, Hogan nu a pierdut decât trei meciuri, toate în fața unor wrestleri de mare calibru. 

În afară de wrestling, Hogan a făcut o carieră ca actor, iar românii și-l amintesc din Rocky III, The A-Team, Baywatch și Santa with muscles. A investit într-un restaurant, s-a apucat de cântat și a lucrat în televiziune. S-a căsătorit de două ori. Prima dată în 1983, cu Linda Claridge, de care a divorțat în 2009. Separarea aproape l-a ruinat, declara el în 2011, fiindcă a trebuit să plătească „sute de milioane de dolari”. S-a recăsătorit în 2010, cu Jennifer McDaniel, cu care este și în prezent. Are doi copii, o fată - Brooke Hogan (30 de ani) și un băiat - Nick Hogan (27 de ani).   

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni