• PRO TV
  • Noua provocare de pe internet îi face pe oameni să se arunce din mașini aflate în mers. Cum a început acest trend

Noua provocare de pe internet îi face pe oameni să se arunce din mașini aflate în mers. Cum a început acest trend

Noua provocare de pe internet îi face pe oameni să se arunce din mașini aflate în mers. Cum a început acest trend

"Ice Bucket Challenge", "Kylie Jenner Lip Challenge"  sau "salt and ice challenge" sunt acum de domeniul trecutului. Mai nou, există persoane pentru care noțiunea de distracție se confundă cu ideea de a se aruncă dintr-o mașînă în mers.

Deși primele astfel de "provocări" au început într-un mod distractiv și aparent nevinovat, dorința de a atrage aprecieri și vizualizări îi face pe internauți să depășească limite de siguranță.

În încercarea de a impresiona o audiență cât mai mare, o mulțime de tineri s-au filmat în timp ce coborau din mașini aflate în mers. Desigur că pe lângă acest trend, au mai existat provocări care cereau să îți pui brațul pe o plită încinsă, să îți pui pe corp substanțe ușor inflamabile și să le aprinzi, sau să îți prinzi buzele într-un recipient din care să scoți tot aerul. Cea din urmă provocare, numită "Provocarea buzelor lui Kylie Jenner" a fost considerată chiar o modalitate bună de a ajunge să ai niște buze ispititoare, că ale vedetei.

Ceea ce este și mai curios este faptul că ultima găselniță a internetului a pornit de la un videoclip complet nevinovat. Un utilizator s-a filmat în timp ce dansa, într-o parcare, iar mișcările lui au fost imitate de alte persoane. Cum au ajuns însă să sară din mașînă, este mai greu de înțeles. Cert este că dorința de a face totul și mai interesant îi pune în pericol, iar mulți dintre cei care acceptă astfel de provocări găsesc asta amuzant.

,,Aproape am murit", a scris unul dintre tinerii care s-au filmat în timp ce îndeplineau provocarea, în timp ce prietenii lui se împart în două tabere.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni