• PRO TV
  • Sacha Baron Cohen, pus pe farse. Nu oricine ar fi putut sa il recunoasca

Sacha Baron Cohen, pus pe farse. Nu oricine ar fi putut sa il recunoasca

Sacha Baron Cohen, pus pe farse. Nu oricine ar fi putut sa il recunoasca

Proprietarul unui magazin de arme nu s-a lăsat păcălit de actorul care a apărut deghizat pentru a  filma un segment pentru show-ul său, „Who is America?”. Acesta a înfruntat vedeta imediat, momentul fiind surprins pe camerele de supraveghere.

Sacha Baron Cohen a vizitat în 2017 afacerea unui vânzător de arme sub deghizarea unui imigrant din Ungaria despre care se realiza un documentar. Comedianul purta pantaloni de piele, o pălărie de piele şi o barbă lungă care se observa la prima vedere că este falsă.

Norris Sweidan, proprietarul magazinului a fost suspicios de la început, deoarece actorul se comporta destul de bizar. De la îmbrăcăminte până la dialogul purtat,  pentru Sweiden a fost evident că omul din faţa lui juca un rol şi nu era serios în privinţa cumpărării unei arme.

Norris nu a vrut să permită echipei să îşi bată joc de afacerea pe care el a clădit-o, Cohen fiind cunoscut pentru farsele în care satirizează anumite aspecte ale Americii, de la politică până la sistemul judiciar. Jignit de deghizarea comedianului şi de intenţia cu care acesta venise în magazinul lui, Sweiden şi-a exprimat opinia despre vizita neplăcută într-un interviu marca Fox News.

„Mă uitam la producător şi întrebam, sunt cumva păcălit aici?” a declarat Norris într-un interviu pentru The Evening Edit. „M-am tot uitat la el şi i-am spus: ştiu cine eşti, tu eşti Borat, imediat ce am spus asta m-a privit şocat şi a plecat”. Borat este personajul filmului cu acelaşi nume, în care Cohen a jucat în 2006.

 „[Cohen] era fals, producătorii erau falşi, show-ul era fals...Daca vor o poveste reală, să vină să discute cu noi”, a adăugat Sweiden.Sursa foto: Yahoo TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni