• PRO TV
  • Iubitul Arianei Grande și-a șters toate postările de pe Instagram. „Internetul este un loc rău”

Iubitul Arianei Grande și-a șters toate postările de pe Instagram. „Internetul este un loc rău”

Iubitul Arianei Grande și-a șters toate postările de pe Instagram. „Internetul este un loc rău”

Pete Davidson (24 de ani) nu mai vrea să interacționeze cu nimeni pe rețelele sociale, pe care le consideră „răul pe Pământ”. 

Actorul de comedie Pete Davidson, care s-a logodit cu solista Ariana Grande în luna iunie a acestui an, și-a speriat fanii și prietenii după ce și-a șters toate postările și fotografiile de pe Instagram. Davidson a revenit cu o postare în care i-a liniștit pe toți, afirmând că nu-și mai găsește locul în rețelele sociale. 

„Nu, nu s-a întâmplat nimic. Doar că nu mai vreau să fiu pe Instagram. Sau în orice altă rețea socială. Internetul e un loc rău și nu mă face să mă simt deloc bine. De ce să-mi petrec timpul încărcându-mă cu energie negativă când viața mea reală este luminoasă? Chiar și faptul că trebuie să spun asta îmi întărește punctul de vedere. Vă iubesc pe toți și sunt sigur că mă voi întoarce la un moment dat”, a scris Pete, citat de teenvogue.com.

La câteva ore după ce a transmis mesajul, actorul a șters postarea de pe Instagram, confirmând astfel că nu mai vrea să fie vizibil.

Aceasta nu este singura excentricitate a tânărului actor care, în ciuda vârstei sale fragede, a fost dependent de marijuana, fapt pe care l-a recunoscut în 2017. Davidson a fost un mare susținător al lui Hillary Clinton în campania electorală din 2016. Fan declarat al candidatului democrat la șefia Casei Albe, actorul și-a tatuat chipul lui Hillary Clinton pe piciorul drept

Anunțul a amuzat-o teribil pe fosta soție a lui Bill Clinton, care a declarat că „asta e mai puțin ciudat decât faptul că eu am un tatuaj cu Pete Davidson de ani de zile”.

Pete Davidson și Ariana Grande s-au logodit în 12 iunie 2018, iar la trei zile de la eveniment solista se afișa în lume cu un inel de logodnă uriaș. Amândoi s-au despărțit de partenerii lor anteriori pentru a fi împreună, iar totul s-a întâmplat pe repede-înainte, în luna mai a acestui an.

Pete Davidson face parte din echipa de producție a show-ului Saturday Night Live, dar a avut apariții și la MTV în show-uri precum Guy Code, Wild’n Out și Failosophy. La vârsta de 17 ani a fost diagnosticat cu o afecțiune gastrointestinală care a necesitat inclusiv tratament cu marijuana. Numai că, de aici și până la dependență nu a fost decât un pas. Actorul a anunțat în martie 2017 că a renunțat la consumul de droguri, pentru prima dată în ultimii opt ani.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni