• PRO TV
  • Reacția actorilor din „Gardienii Galaxiei“, după ce regizorul filmului, James Gunn, a fost concediat 

Reacția actorilor din „Gardienii Galaxiei“, după ce regizorul filmului, James Gunn, a fost concediat 

Reacția actorilor din „Gardienii Galaxiei“, după ce regizorul filmului, James Gunn, a fost concediat 

După anunțul studiourilor Walt Disney despre concedierea lui James Gunn, fanii, dar și colegii regizorului au avut o reacție de solidaritate și de încurajare pentru cel care trebuia să se ocupe de partea a III-a din seriei „Gardienii Galaxiei“.

Imediat după aflarea concedierii lui James Gunn au apărut primele reacții pe conturile deTwitter.

Actorul Chris Pratt, care-l interpretează pe Star-Lord, a postat: „Înţelegeţi, dragi fraţi şi surori! Omul să fie grabnic la ascultare, încet în vorbire, zăbavnic la mânie“ - Iacov 1-19".Zoe Saldana, care este Gamora, a scris: „A fost un weekend provocator nu o să mint. Vreau să spun că-i iubesc pe toţi membrii familiei mele de la «Gardienii Galaxiei». O voi face întotdeauna“. 

Citește și află motivul pentru care regizonul seriei "Guardians of the Galaxy" a fost concediat. 


De asemenea și fratele său mai mic, Sean Gunn a ținut să-i ia apărarea fratelui său mai mare:"Mereu îmi voi susține fratele indiferent de situație. Sunt mândru de el cât de generos, compătimitor, poate să fie el cu oamenii, chiar dacă sunt prieteni, familie, colegi, fani sau străini. De mic avea un vis, să devină artist. Lucrurile pe care le-a făcut la seria Gardienii Galaxiei“ au fost uimitoare, iar aceste lucruri mi-au făcut fratele o persoană mai bună și m-au ajutat și pe mine să devin un om mai bun. Sunt mândru de asta. Pace." 

James Gunn era regizorul producției cinematografice "Gardienii Galaxiei" și a fost concediat după ce a postat mai multe fotografii pe contul său de Twitter din timpul filmărilor celei de-a treia părți a seriei cinematografice, încălcând astfel politica de confidențialitate a contractului. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni