• PRO TV
  • Ce boală are Tom Jones? Membrii echipei sale au făcut anunțul care i-a îngrijorat pe fani

Ce boală are Tom Jones? Membrii echipei sale au făcut anunțul care i-a îngrijorat pe fani

Ce boală are Tom Jones? Membrii echipei sale au făcut anunțul care i-a îngrijorat pe fani

Starea de sănătate a lui Tom Jones (78 de ani) este în continuare precară. Starul galez este încă în spital și nu va putea face deplasarea în Finlanda pentru concertul live pe care trebuia să-l susțină miercuri seară.

Este al cincilea concert pe care Tom Jones îl ratează în decurs de o săptămână, din cauza problemelor de sănătate semnalate săptămâna trecută. Cântărețul are o infecție bacteriană la nivelul plămânilor, au anunțat membrii echipei sale, care îl va mai ține departe de scenă cel puțin câteva zile. Miercuri seară, Jones urma să cânte la Down by The Laituri Festival în Finlanda.

„Cu regret vă informăm că trebuie să anulăm concertul Tom Jones din Finlanda, care era programat pe 25 iulie. Domnul Tom Jones se recuperează bine după recenta sa boală, însă nu va fi în formă pentru a urca pe scenă miercuri. Îi pare foarte rău și e dezamăgit că nu poate cânta și își cere scuze pentru neplăcerile pe care le-a provocat publicului”, au anunțat membrii staff-ului său pe rețele sociale.

Admiratorii lui Tom Jones își pot recupera banii plătiți pe bilete de la punctele unde au fost puse în vânzare tichetele.

Doctorii i-au interzis să urce pe scenă încă de săptămâna trecută, când au descoperit infecția. Artistul avea programate concerte în Marea Britanie, Finlanda și Germania, dar la care nu va mai ajunge. 

Problemele sale de sănătate au fost dezvăluite la 19 iulie 2018, cu câteva ore înainte de a urca pe scenă pentru un concert live în Marea Britanie. Fanii au fost luați prin surprindere de anunțul echipei artistului și au fost solidari cu suferința acestuia.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni