• PRO TV
  • Mila Kunis și Ashton Kutcher, au trăit experiența vieții lor. Ce s-a întâmplat e demn de o comedie

Mila Kunis și Ashton Kutcher, au trăit experiența vieții lor. Ce s-a întâmplat e demn de o comedie

Mila Kunis și Ashton Kutcher, au trăit experiența vieții lor. Ce s-a întâmplat e demn de o comedie

Mila Kunis și Ashton Kutcher au sărbătorit recent cea de-a treia aniversare, însă mariajul acestora nu a început în cel mai romatic mod posibil.

Vedeta la de la Hollywood a fost invitată în celebra emisiune Tonight show, unde a vorbit despre "absurda" luna de miere pe care a avut-o împreună cu celebrul actor Ashton Kutcher.

Totul a început când Kunis i-a cumpărat o rulotă lui Kutcher la aniversarea lui de naștere. Încântat de cadou, actorul a decis să profite de această ocazie și să petreacă alături de Kunis luna de miere împreună, într-o excursie romantică cu rulota. De această excursie nu s-au bucurat doar cei doi îndrăgostiți, ci și fiica lui Wyatt împreună cu părinții lui Kutcher, care au călătorit împreună spre coasta Californiei. Deși actrița a vorbit cu modestie despre rulotă pe care Kutcher a primit-o cadou, tatăl acestuia a numit-o "un Taj Mahal al automobilelor". 

Ce s-a întâmplat în continuare este demn de o comedie de la Hollywood!

Actrița a povestit în celebrul show de televiziune că de asemenea, "Minunata și scumpa" ei soacră a fost cea care ales destinația unde să campeze pe timpul voiajului. Făcând parte din vechea generație, informațiile pe care și le-a preluat soacra lui Kunis nu au fost de pe un site de specialitate, ci pur și simplu din câteva cărți de călătorie pe care această le avea din vechi. Așa că în timp ce aceștia aveau impresia că vor poposi în apropierea unui parc din Nepa, California, au ajuns în afara orașului. Situația devine mai interesantă când Kunis și-a dat seama că s-au stabilit in apropierea unor inchisori, lucru nu tocmai plăcut pentru o vacanță

"Da prieteni. Așa s-a terminat călătoria noastră din rulotia" a relatat Kunis. "Soțul meu m-a privit și mi-a spus că renunta". Eu i-am răspuns "De asmenea"

Cu toate acestea, cei doi recunosc că au petrecut momente foarte frumoase în acest voiaj. 

Astăzi, Mila Kunis și Ashton Kutcher se declară fericiți și vorbesc cu plăcere despre începutul căsătoriei lor dar și prin ce peripeții au trecut de-a lungul relației. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni