• PRO TV
  • Brad Pitt a fost văzut alături de o armată de avocați. Războiul cu Angelina Jolie continuă

Brad Pitt a fost văzut alături de o armată de avocați. Războiul cu Angelina Jolie continuă

Brad Pitt a fost văzut alături de o armată de avocați. Războiul cu Angelina Jolie continuă

Marți, Angelina Jolie a cerut în instanță ca fostul soț să plătească o pensie alimentară pentru copii, iar Brad Pitt a vrut să-i dea replica. Brad Pitt a fost văzut la două birouri de avocatură alături de mai mulți avocați.

Miercuri după-amiaza, actorul american în vârstă de 54 de ani a fost văzut alături de mai mulți avocați la două birouri de avocatură din Los Angeles. Acesta era îmbrăcat cu un tricou, blugi și cu o șapcă.Video sursă - Daily Mail

Potrivit Daily Mail, actorul părea foarte îngândurat și foarte grăbit. "A stat în mașină timp de patru, cinci minute înainte de a ieși după ce șoferul a parcat. El părea tensionat. Era ca și cum ar fi avut greutatea lumii în cap." susțin sursele.

Marți, avocații lui Angelina au afirmat că Brad Pitt nu a plătit pensia alimentară pentru copii timp de 18 luni, potrivit documentelor instanței . Însă ieri, avocații lui Brad Pitt au susținut că afirmațiile făcute de Angelina sunt false.

Citește și Angelina Jolie vrea mai mulți bani de la fostul soț: „Brad nu a plătit destul pentru pensia alimentară”

Nu numai avocații au fost alături de Brad Pitt, ci și prietenii săi, care au afirmat că actorul american a plătit milioane pentru a-și susține financiar copiii, în ciuda pretențiilor făcut de Angelina Jolie, susțin sursele Daily Mail. Mai mult, Brad Pitt a plătit peste 9 milioane de dolari pentru fosta sa soție, în vârstă de 43 de ani.Brad și Angelina s-au căsătorit în august 2014, după o relație de aproape zece ani. Mariajul lor nu a rezistat decât doi ani, cei doi depunând actele de divorț în septembrie 2016.Motivul pentru care nu a rezistat mariajul este că Brad Pitt era un tată iresponsabil și pentru consumul excesiv de alcool, susține Angelina Jolie.În cei 12 ani de relație, Brad și Angelina au făcut trei copii – Shiloh (12 ani), Knox și Vivienne (10 ani) – și au adoptat alți trei – Maddox (16 ani), Pax (15 ani) și Zahara (13 ani).

Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni