• PRO TV
  • Geoffrey Rush, acuzat de un trust media și de o actriță că e "un prădător sexual”

Geoffrey Rush, acuzat de un trust media și de o actriță că e "un prădător sexual”

Geoffrey Rush, acuzat de un trust media și de o actriță că e "un prădător sexual”

În ultima vreme nu există zi în care un actor, regizor sau producător celebru să nu cadă pradă isteriei #MeToo.

Actriţa Eryn Jean Norvill, de origine australiană, îl acuză pe Geoffrey Rush că a făcut „gesturi indecente" în timpul repetiţiilor la spectacolul „King Lear", din 2015, se arată într-o serie de documente depuse la tribunalul Curţii Federale din Australia, scrie The Hollywood Reporter, citat de news.ro.



Norvill, mai relatează The Hollywood Reporter, s-ar fi lăsat cu greu convinsă să depună mărturie împotriva lui Rush și susține că actorul a atins-o în repetate rânduri "într-un mod nepotrivit" și că e „un pervers".

Mărturia actriței face parte din apărarea trustului News Corp. Acest trust deţine tabloidul The Daily Telegraph, care a fost dat în judecată de Rush după ce a publicat o plângere a unei femei referitoare la comportamentul pe care actorul îl are în preajma femeilor cu care lucrează. The Daily Telegraph a concluzionat în acel material că Rush e un „prădător sexual". 

În documentele prezentate în instanță apărarea News Corp. prezintă în detaliu diverse incidente care arată că Rush "chiar are un comportament de prădător sexual în preajma femeilor", după cum au specificat avocații în nota care a însoțit mărturia scrisă a lui Norvill.

Procesul dintre Geoffrey Rush și News Corp. va începe în octombrie.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni