• PRO TV
  • J Balvin rupe tăcerea! Artistul a recunoscut ce preferințe sexuale are

J Balvin rupe tăcerea! Artistul a recunoscut ce preferințe sexuale are

J Balvin rupe tăcerea! Artistul a recunoscut ce preferințe sexuale are

J Balvin a ținut să clarifice zvonurile cum că ar avea altă orientare sexuală, care-l urmăresc de câțiva ani în presa internațională.

În prezet, columbianul J Balvin este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din America Latină. Vine din țară care a mai lansat alți artiști de succes precum Shakira sau Maluma. Evident, atunci când atingi celebritatea, zvonurile și bârfele nu întârzie să apară. 

Asta s-a întâmplat și în cazul lui J Balvin, care de-a lungul anilor a fost întrebat de nenumărate ori ce preferințe sexuale are. Artistul nu a dorit până în prezent să le comenteze, însă recent a făcut o declarație cu care și-a surprins fanii.

Spre deosebire de ceilalți colegi din lumea artistică, Balvin a fost mereu discret cu privire la viața privată, iar acest lucru a fost interpretat de mulți precum un gest de a-și ascunde adevăratele preferințe sexuale. În timp ce marii artiști filmează și împărtășesc fotografii și clipuri cu numeroase femei în jurul lor, columbianul a împărtășit pe rețelele de socializare poze de familie, lucru care a atras din nou atenția fanilor că fiind ceva suspect.

Într-un live pe facebook, J Balvin a ținut să le transmită fanilor un mesaj: "Mie îmi vine să rad, știați? Cine se scuză se acuză... Dacă eu aș fi fost gay, aș fi fost regina Reggaetonului, însă mie îmi plac femeile. E amuzant, mă bufnește râsul."

Cântărețul în vârstă de 33 de ani a atins culmile succesului cu celebra piesă "Tranquila" iar în prezent este unul dintre cei mai bine vânduți artiști peste hotare din America Latină.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni