• PRO TV
  • Surse din anturajul lui Meghan Markle: „L-a vânat pe Harry, nu îl iubește. Iubește doar statutul de prințesă."

Surse din anturajul lui Meghan Markle: „L-a vânat pe Harry, nu îl iubește. Iubește doar statutul de prințesă."

Surse din anturajul lui Meghan Markle: „L-a vânat pe Harry, nu îl iubește. Iubește doar statutul de prințesă."

Meghan Markle știa că va deveni Prințesă încă de acum patru ani, scrie publicația britanică Daily Mail. 

Fosta actriță și-a povestit pe larg visul de a deveni prințesă cu exact patru ani înainte de a-l cunoaște pe prințul Harry. Markle avea atunci un blog pe celebru site The Tig și publica constant texte. 

Postarea în cauză a fost descoperită de jurnaliștii publicației britanice Daily Mail și a fost scrisă în 2014, pe vremea când Markle încă juca în serialul american ,,Suits”.

Meghan scria atunci că în copilărie visa să fie She-Ra (supranumită și ,,Princess of Power”, un personaj fictional dintr-o animație apărută în 1985) și că pur și simplu „știe" că o să se mărite cu un prinț.

În continuarea postării din 2014, Meghan face referire la faptul că toate femeile au fantezii de a ajunge prințese într-o zi și folosește exemplul viitoarei sale cumnate, Kate Middleton.

,,Toate fetițele visează să devină prințese, iar femeile nu uită niciodată acea fantezie. Doar uitați-vă la entuziasmul și sclipiciul din jurul lui Kate Middleton.”, scria fosta actriță americană.

Markle a fost acuzată chiar de foști prieteni și o parte dintre rude că l-a vânat activ pe Harry tocmai pentru că își dorea statutul de prințesă și că, prin urmare, povestea de dragoste dintre cei doi nu e nici pe departe atât de autentică precum pare. 

„L-a vânat pe Harry, nu îl iubește. Iubește doar statutul de prințesă.", a declarat o sursă din anturajul familiei lui Markle pentru Daily Mail.

Meghan i-a dedicat textul pe care l-a scris în 2014 Prințesei Alia Al Senussi, a cărei familie a fost exilată din Libia când a început regimul lui Gaddhafi, în 1969. Prinţul Harry al Marii Britanii, în vârstă de 33 de ani, şi fosta actriţă americană, în vârstă de 36 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai, anul acesta, iar ceremonia a fost una impresionantă, presărată cu elemente moderne. 

Prinţul Harry, fiul cel mic al prinţului moştenitor Charles, şi Meghan au o relaţie din iulie 2016 şi s-au logodit în noiembrie 2017.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni