• PRO TV
  • Actorii din Harry Potter s-au reunit în Los Angeles

Actorii din Harry Potter s-au reunit în Los Angeles

Actorii din Harry Potter s-au reunit în Los Angeles

Actorii din Harry Potter, Tom Felton și Matthew Lewis, s-au reunit la Los Angeles unde se pare că au avut o noapte pe cinste!

Moment unic între cei mai îndrăgiți actori din seria Harry Potter. Tinerii s-au reunit într-un eveniment care s-a ținut la Los Angeles și spre bucuria fanilor și-au făcut și câteva fotografii. Amândoi au publicat poze pe Instagram și au primit numeroase aprecieri din partea fanilor, care nu i-au uitat deși au trecut ani buni la celebra serie care a făcut senzație în toată lumea.

 

Take your Slytherin paws off me, you damn dirty ape! @t22felton

A post shared by Matthew Lewis (@mattdavelewis) on

În fotografia lui Lewis, Felton își amintește probabil de Slytherin, în timp ce Lewis îl privește cu un dispreț total. "I-ați mâinile de pe mine, Slytherin, nemernic nenorocit!" a fost descrierea pe care a pus-o actorul de origine britanică.

Asta nu a fost singură reuniune din ultimul timp pe care au avut-o actorii. În aprilie, Felton, Lewis și Emma Watson și-au făcut o fotografie unde și-au amintit de perioada când erau doar niște "colegi de școală".

 

School mates #hogwartsalumni

A post shared by Tom Felton (@t22felton) on


Harry Potter a strâns pe rețelele de socializare mai mulți fani decat intreaga populație a României.Povestea reliefează o lume a fantasticului, ce se desfăsoară în cea mai mare parte la deja-celebra Scoală de Magie și Vrajitorie (Hogwarts), o instituție destinată tinerilor vrăjitori și magicieni. Acum 17 ani a fost filmat primul film din serie și chiar și în prezent este unul dintre cele mai de succes proiecte de cinematografie.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni